Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011

Πρωταγωνιστές... «Μίας Ημέρας» στο facebook

Posted by ola-xima  |  No comments


Μετατρέψτε τη φωτογραφία σας σε αφίσα της ομώνυμης ταινίας..


Οι χρήστες του facebook έχουν την μοναδική ευκαιρία να μετατρέψουν την αγαπημένη τους φωτογραφία με το έτερον ήμισυ σε ρομαντική αφίσα τύπου «Μία Ημέρα», κάνοντας απλά «like» στη σελίδα της ταινίας: https://www.facebook.com/miaimera.

Εκεί θα βρουν πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή αυτή και θα μπορέσουν να τροποποιήσουν τη φωτογραφία της επιλογής τους, την οποία μπορούν να προσθέσουν στη δημόσια gallery ή να την κρατήσουν στο προσωπικό τους αρχείο.

Η σελίδα έχει ανέβει εδώ και κάποιες μέρες στο facebook κι έχει ήδη περισσότερα από 3.100 «like», ενώ περισσότεροι από 1500 επισκέπτες έχουν μετατρέψει φωτογραφίες τους σε αφίσες.Η σκηνοθέτιδα Λόνε Σέρφιγκ («Μια Κάποια Εκπαίδευση») μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη το ομώνυμο bestseller μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Νίκολς, που έχει κερδίσει τις καρδιές κριτικών και αναγνωστών. Τον Ντέξτερ και την Έμα, τους εξαιρετικά καλογραμμένους κεντρικούς χαρακτήρες, υποδύονται ο Τζιμ Στέρτζες («21») και η Αν Χάθαγουεϊ («Αγάπη σαν ναρκωτικό»). 20 χρόνια, δύο άνθρωποι, μία ημέρα… Η ταινία επισκέπτεται την Έμα και τον Ντέξτερ σε μία περίοδο είκοσι ετών, από την ημέρα που γνωρίστηκαν και για μία μέρα κάθε χρόνο, την ίδια πάντα ημερομηνία–η οποία είναι η ημερομηνία της γνωριμίας τους. Ίσες ποσότητες χιούμορ και συγκίνησης σε μια αξέχαστη ιστορία για τον έρωτα, τη φιλία και το ρόλο που παίζουν κάποιοι άνθρωποι στις ζωές μας.

Από τις 8 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους…

Δείτε το trailer της ταινίας...Πηγη:newsbeast

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

2:49 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top