Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Απαλλαγείτε από τo νέο παραθυράκι «Ροής Νέων» στο Facebook

Posted by ola-xima  |  No comments


Με εύκολες και απλές κινήσεις..

Αυτές τις μέρες το Facebook έχει αρχίσει να παρουσιάζει σιγά σιγά τα νέα χαρακτηριστικά του, με πρώτο πριν από μερικές μέρες τις «έξυπνες» λίστες και τώρα το νέο σχεδιασμό του με πολλές νέα χαρακτηριστικά, όπως το «Top Story» και το ticker. Το τελευταίο είναι πρακτικά ένα νέο παραθυράκι πάνω από την μπάρα συνομιλίας που επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώνονται για τα νέα των φίλων τους συνεχώς.

Πολλοί από τους χρήστες όμως ενδέχεται να μην απολαμβάνουν αυτές τις αλλαγές και περισσότερο ίσως το Facebook Ticker. Μάλιστα αρκετοί έχουν ήδη εκφράσει τα παράπονα τους μιας και αποσπάται η προσοχή τους από το ticker, καθώς αυτοί χρησιμοποιούν το Facebook. Υπάρχει ένας τρόπος όμως να απαλλαγείτε από αυτό οριστικά ή απλώς να το κρύψετε.

Για αυτό όμως θα χρειαστεί να τρέχετε Firefox ή Chrome, μιας και αυτοί διαθέτουν ένα πρόσθετο το οποίο αφαιρεί. O μεν Firefox, το Stylish και ο δε Chrome τo Facebook – Ticker Remover. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε το πρόσθετο και να ανανεώσετε τη σελίδα και είστε έτοιμοι.




Πηγη:newsbeast

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

1:57 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top