Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Σοκ! Νάρκωνε τη σύζυγό του για να την βιάζει

Posted by ola-xima  |  No comments


Ο γάμος μετατράπηκε σε εφιάλτη για μία νεαρή μετανάστρια από το Μπαγκλαντές, η οποία μόλις έφθασε στο Λονδίνο, οι δικοί της την υποχρέωσαν να παντρευτεί έναν άγνωστο άνδρα..

Η μουσουλμανική τελετή έγινε στο διαμέρισμα του γαμπρού και εκείνος από το πρώτο βράδυ της ζήτησε να ασκήσει τα συζυγικά της καθήκοντα.


Ωστόσο, η κοπέλα του ζήτησε να περιμένουν δύο ημέρες για να γνωριστούν καλύτερα. Πράγματι, δύο ημέρες μετά ο δράστης ζήτησε από τη γυναίκα του να κάνουν έρωτα, όμως και πάλι άκουσε δικαιολογίες. Τότε αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του με τον πιο άγριο και άνανδρο τρόπο. Ο 35χρονος έβρεξε μια πετσέτα με χλωροφόρμιο και αναισθητοποίησε τη σύζυγό του.

Στη συνέχεια την έδεσε στο κρεβάτι και τη βίασε. Η κοπέλα δεν μπορούσε να αντιδράσει λόγω του χημικού που την άφησε ανήμπορη. Την ίδια ακριβώς μέθοδο χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος και την επόμενη φορά που ήθελε να κάνει σεξ με τη σύζυγό του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν κάποια στιγμή το ζευγάρι μάλωσε έντονα και ο άνδρας ξυλοκόπησε την κοπέλα.

Οι γείτονες αναστατώθηκαν από τις φωνές τους και κάλεσαν την αστυνομία. Με το που έφτασαν οι αστυνομικοί έντρομη η γυναίκα άρχισε με νοήματα και σπαστά αγγλικά να τους περιγράφει την τρομακτική περιπέτεια που ζούσε όλον αυτό τον καιρό, ενώ τους πήγε στην κρεβατοκάμαρα και τους έδειξε το μπουκάλι με το χλωροφόρμιο.

Ο 35χρονος αρχικά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι δεν είχαν κάνει ποτέ σεξ και στη συνέχεια ότι συνέβη μεταξύ ήταν συναινετικό. Δεν έπεισε όμως την έδρα και ο δικαστής που άκουσε την ιστορία είπε στον κατηγορούμενο, ότι μεταχειρίστηκε τη σύζυγό του σαν αντικείμενο που μπορεί να το κάνει ότι θέλει. Τελικά οι ένορκοι με ψήφους 11 προς 1, τον έκριναν ένοχο για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Πηγή:tsekouratoi

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

1:26 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top