Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Πέταξε την δίχρονη εγγονή της από γέφυρα

Posted by ola-xima  |  No comments


Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη δολοφονία..

Μία γυναίκα 50 ετών κρίθηκε ένοχη από δικαστήριο στη Βιρτζίνια για τη δολοφονία της δίχρονης εγγονής της όταν την πέταξε από μία γέφυρα για να εκδικηθεί τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος αρνούνταν να παντρευτεί την κόρη της, όπως αναφέρει σήμερα ο Τύπος.

Η κατηγορούσα αρχή ζήτησε να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, όμως οι ένορκοι πρότειναν να φυλακιστεί για 35 χρόνια. Η τελική απόφαση για την ποινή της θα ληφθεί στις 6 Ιανουαρίου.

Η Καρμέλα ντέλα Ρόσα, που κρίθηκε την  Πέμπτη ένοχη για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης, έριξε τη μικρή Αντζελίν Όγκντοκ από μία ανοιχτή γέφυρα που βρίσκεται σε προάστιο της Ουάσινγκτον και συνδέει ένα χώρο στάθμευσης με ένα εμπορικό κέντρο τον Νοέμβριο του 2010.

Η ίδια είχε δηλώσει ότι είναι αθώα, ενώ η υπεράσπιση είχε ισχυριστεί ότι πάσχει από σοβαρή κατάθλιψη, σύμφωνα με την Washington Post.

Όμως η κατηγορούσα αρχή εκτίμησε ότι η ντέλα Ρόσα,την οποία βιντεοκάμερες κατέγραψαν να πιάνει ξαφνικά την εγγονή της και να την ρίχνει από τη γέφυρα, υποκινήθηκε από θυμό, μίσος και επιθυμία για εκδίκηση προς τον πατέρα του παιδιού, που δεν έχει παντρευτεί την κόρη της.

Πηγη:newsbeast

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

6:31 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top