Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Είναι το σεξ το μόνο πράγμα που αναζητούν οι άντρες;

Posted by ola-xima  |  No comments


Ή οι γυναίκες έχουν την τάση να τους παρεξηγούν;..

«Μήπως τελικά όλοι οι άντρες είναι ίδιοι»; Αυτό είναι το ερώτημα που βασανίζει τις περισσότερες γυναίκες που έχουν στο μυαλό τους μια συγκεκριμένη εικόνα για τους άντρες.

Ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το σεξ, ότι θέλουν να αποφύγουν τη δέσμευση και ότι δεν επενδύουν συναισθηματικά σε μια σχέση στο βαθμό που το κάνουν οι γυναίκες.

Κι όμως, οι άντρες είναι απ’ ό, τι φαίνεται πιο ευάλωτοι και πιο συναισθηματικοί από όσο δείχνουν, αναζητούν πολύ λιγότερο το σεξ από όσο πιστεύουν οι γυναίκες και το κυριότερο, θέλουν να δεσμευτούν αν γνωρίσουν την κατάλληλη γυναίκα.

Αυτό τουλάχιστον είναι το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε συγγραφέας από τις Ηνωμένες Πολιτείες που επισκέφτηκε από εστιατόρια, πάρτι, καφετέριες, αθλητικές εκδηλώσεις και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, προκειμένου να ρωτήσει από κοντά άντρες για το θέμα αυτό και να συγκεντρώσει στοιχεία για το βιβλίο της.

Τους έβαλε μάλιστα να συμπληρώσουν και ένα ερωτηματολόγιο με σαράντα ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με το σεξ, την αγάπη και τις σχέσεις και το συμπέρασμα που προέκυψε ήταν ότι το 73% των αντρών δήλωσαν ότι πρωταρχικός τους στόχος είναι να κάνουν σταθερή σχέση, το 99% αυτών είπαν ότι θα ήθελαν να κάνουν σχέση αν γνώριζαν την κατάλληλη γυναίκα.

Επίσης, το 95% αυτών εξέφρασαν την επιθυμία να παντρευτούν κάποια στιγμή στη ζωή τους και το 96% των αντρών δήλωσαν ότι δίνουν στην κοπέλα τους περισσότερη ή την ίδια προσοχή και αφοσίωση με αυτή που δίνουν στους φίλους τους.

Πηγη:newsbeast

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

2:30 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top