Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ video! Δίχρονο κοριτσάκι πατήθηκε από δυο φορτηγά και οι περαστικοί δεν το βοήθησαν

Posted by ola-xima  |  No comments


Η ασυνειδησία σε όλο της το μεγαλείο! Το παιδί έμεινε για ώρα αιμόφυρτο στο δρόμο, μέχρι μια γυναίκα ν’ αποφασίσει να το βοηθήσει. Το παιδί είναι σε κώμα και δύσκολα θα επιζήσει!..


Άγνωστο πως, το παιδί βρέθηκε στη μέση του δρόμου. Ένα φορτηγό που περνάει, δεν τη βλέπει καν! Περνάει από πάνω της, σταματάει ίσως γιατί ο οδηγός κατάλαβε ότι βρήκε εμπόδιο, αλλά συνεχίζει κανονικά την πορεία του.




Το παιδάκι βρίσκεται πεσμένο στο δρόμο. Ένας άνδρας περνά από δίπλα της αλλά δε δίνει ΚΑΜΙΑ σημασία. Το ίδιο κι άλλοι που θα ακολουθήσουν.

Και έρχεται ένα δεύτερο φορτηγό. Το κοριτσάκι στο δρόμο πάντα. Κουνιέται λίγο, αλλά ούτε αυτός ο οδηγός του δίνει σημασία. Περνάει από πάνω της σα να μη συμβαίνει τίποτα. Ένας μοτοσικλετιστής περνά, σταματά, κοιτάει και φεύγει. Μια μητέρα με το παιδί της, το ίδιο.


Το παιδί φαίνεται να ζητάει βοήθεια. Μια γυκαίκα, ο 19ος άνθρωπος που βρέθηκε στο σημείο, επιτέλους ευαισθητοποιείται! Σηκώνει (λίγο άγαρμπα πάντως) το παιδί και το μεταφέρει στην άκρη του δρόμου. Σύμφωνα με το κινέζικο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua ανέφερε πως το περιστατικό συνέβη στις 13 Οκτωβρίου.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας



"Αν πέθαινε, να έπρεπε να την πληρώσω μόνο 150 δολάρια. Αν ζούσε, θα πλήρωνα τουλάχιστον 10 φορές παραπάνω" είπε με θράσος ο ένας από τους δυο οδηγούς που πάτησε το παιδί. Σύμφωνα με το Reuters, ο ένας από τους δυο οδηγούς προσέφερε χρήματα στον πατέρα του παιδιού για να μη δημοσιοποιήσει το περιστατικό!

Το δίχρονο κοριτσάκι, που ονομάζεται Γουέγουε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κώμα. Οι γιατροί πιστεύουν πως δύσκολα θα καταφέρει να επιζήσει. Η εφημερίδα China Daily έγραψε πως το παιδί είναι εγκεφαλικό νεκρό.


Πηγή:newsit

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

9:09 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top