Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Τα... ρέστα του για την Ευρώπη - Μαρσέιγ - Ολυμπιακός (21:45)

Posted by ola-xima  |  No comments


Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να φύγουν με το “διπλό” τη Μασσαλία (21:45, NewsIt, ΝΕΤ), για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους να παραμείνουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Βάζει Μανιάτη στο κέντρο ο Βαλβέρδε..


Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην τέταρτη θέση του 6ου ομίλου με 3 βαθμούς, έναν λιγότερο από την 3η της βαθμολογίας, Ντόρτμουντ και τέσσερις από την Μαρσέιγ, ενώ στην κορυφή βρίσκεται η Άρσεναλ με 8 πόντους.
Όπως είναι εύκολα κατανοητό, οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε… παίζουν το τελευταίο τους “χαρτί” στην Γαλλία, μιας και θέλουν τη νίκη ή έστω ένα θετικό αποτέλεσμα (και γκέλα των Γερμανών το Emireits), προκειμένου να μπορέσουν να διεκδικήσουν την τελευταία αγωνιστική, στο “Γ. Καραϊσκάκης” κόντρα στους Άγγλους, ένα... εισιτήριο, είτε για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε για να παίξουν στο Γιουρόπα Λιγκ.
Να τονίσουμε πως σε περίπτωση ισοβαθμίας του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ, υπερτερούν οι Πειραιώτες.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δύσκολο έργο, αφού οι πρωταθλητές Ελλάδας πήγαν στην Γαλλία με αρκετές απουσίες. Στην Αθήνα έμειναν οι οι τραυματίες Μακούν, Ορμπάιθ, Παπάζογλου, ο ανέτοιμος Ιμπαγάσα και οι Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Χαβίτο και Μόνχε που δεν έχουν δηλωθεί.

Βαλβέρδε: Να μας κάνουν πιο δυνατούς οι απουσίες

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Ισπανός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι και στην άμυνα - από δεξιά προς αριστερά - τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μαρκάνο. Στο κέντρο μαζί με τον Μοντέστο θα παίξει ο Μανιάτης. Πιο μπροστά θα βρίσκονται ο Χολέμπας (αριστερά), ο Φουστέρ (στον άξονα) και ο Μιραλάς (δεξιά). Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Τζεμπούρ.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοστάντσο, Ποτουρίδης, Γέστε, Φέισα, Φετφατζίδης, Πάντελιτς και Αμπντούν.
Βαθμοί
1) Άρσεναλ 8 (4-2)
2) Μαρσέιγ 7 (4-1)
3) Ντόρτμουντ 4 (3-7)
4) Ολυμπιακός 3 (4-5)
Η 5η αγωνιστική
Μαρσέιγ-Ολυμπιακός
Άρσεναλ-Ντόρτμουντ
Η τελευταία αγωνιστική (06/12)
Ολυμπιακός-Άρσεναλ
Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ

Πηγή:newsit

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

12:52 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top