Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

5 συχνά λάθη που ξενερώνουν τις γυναίκες!!!

Posted by ola-xima  |  No comments


Κάπως “αυστηρό” το άρθρο που ακολουθεί, μα θα πρέπει να διαβαστεί από όλους τους άνδρες..

ο σύνδρομο “φλώρος”. (Κλασσική περίπτωση μαλάκα Νο1). Οι συγκεκριμένοι είστε τόσο ανασφαλείς που φτάνετε σε σημείο να μας παρακαλάτε να σας δώσουμε λίγη σημασία, μας αφήνετε 20 αναπάντητες καθημερινά και γενικώς μας τα πρήζετε με τις ανασφάλειες και τα καμώματα σας.’Οταν λέμε ότι θέλουμε ένα “καλό” παιδί σαφώς και δεν εννοούμε εσάς, αλλά κάποιον που δείχνει διακριτικά το ενδιαφέρον του, είναι σοβαρός και έχει την δική του ζωή.
Get a life……
To σύνδρομο “είμαι κάποιος” ή μάλλον “νομίζω ότι είμαι κάποιος” (Κλασσική περίπτωση μαλάκα Νο2). Το να μιλάτε συνέχεια για τον εαυτό σας, (έχω το τάδε αυτοκίνητο,βγάζω τόσα λεφτά,έχω πηδήξει τόσες) ή να συμπεριφέρεστε λες και είστε ο διάδοχος του Brat Pitt σε μια προσπάθεια να μας εντυπωσιάσετε, μόνο σε κάτι ανεγκέφαλα 18χρονά ή ξανθιές τσουλίτσες με iq χόρτου μπορεί να δουλέψει. Για εμάς τις υπόλοιπες είστε απλά άλλος ένας μ******ς/ψώνιο.
Είστε παθολογικοί ζηλιάρηδες. Η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει να μας ζηλέυετε λίγο γιατί έτσι δείχνει ότι ενδιαφέρεστε αλλά μην ξεπερνάτε το όριο αν δεν θέλετε να φύγουμε τρέχοντας…
Είστε “straight” αλλά φωνάζετε “λούγκρα” από χιλιόμετρα. Νο comment-Ο νοών νοείτο..
‘Ισως το πιο συνηθισμένο λάθος που κάνετε εσείς οι άνδρες. Μόλις μας έχετε γνωρίσει και δείχνετε να έχετε δαγκώσει για τα καλά την λαμαρίνα (λες και μας ξέρατε και χθες), ή μας αραδιάζετε ένα σωρό μαλακίες για να μας γ***σετε λες και είμαστε όλες ηλίθιες και δεν το καταλάβουμε. Στην πρώτη περίπτωση φαίνεστε απλά “απελπισμένος”. Στην δεύτερη άλλος ένας “typical μαλάκας” που σκέφτεται με τον π****ο του.
Δεν έχετε καθόλου αυτοπεποιήθηση/θάρρος. Καταλαμβαίνουμε ότι μπορεί να νιώθετε κάπως άβολα όταν είμαστε κάπου μαζί, είναι φυσικό (ειδικά τις πρώτες φορές). Αλλά όταν αυτό γίνετε επανελλημένα δείχνει ότι είστε full ανασφαλείς και πάσχετε από γυναικοφοβία. Coolarete ligo..
Είστε μισογύνηδες και κουβαλάτε ακόμα απωθημένα από τις πρώην σας ή γυναίκες που σας έχουν ρίξει χυλόπιττα. Κοιτάξτε τι πήγε στραβά και μετά να μας ρίχνετε το φταίξιμο, αλλιώς δεν πρόκειται να σας κάτσει καμιά-εγγυημένα. Σε extreme περίπτωση γίνετε πούστηδες να ησυχάσουμε και εσείς και εμείς.
Το όλο point της υπόθεσης είναι να αποφέυγετε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές και να μάθετε να έλεγχετε τα συναισθήματα και τις ορμές σας. Δεν είμαστε ούτε ανώτερες αλλά ούτε και κατώτερες από εσάς (όπως πολλοί νομίζετε). Αλλιώς μην διερωτάστε γιατί δεν σας έκατσε η τάδε γκόμενα ή γιατί είστε αποτυχημένοι στο θέμα “γυναίκες”.

Πηγή:ierosagon

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

3:14 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top