Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Βαριούνται τις αγκαλιές μετά το σεξ οι γυναίκες

Posted by ola-xima  |  No comments


«Όχι απόψε αγάπη μου»..

Η φράση «όχι απόψε αγάπη μου», είναι μια από τις πλέον συνηθισμένες που χρησιμοποιούν ορισμένες γυναίκες για να γλιτώσουν το σεξ με τον σύντροφο τους προφασιζόμενες ίσως ότι έχουν πονοκέφαλο. Τουλάχιστον αυτή ήταν η άποψη που επικρατούσε μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, οι γυναίκες χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη φράση όχι για να αποφύγουν τη σεξουαλική επαφή αλλά τις αγκαλιές μετά από αυτήν. Το συμπέρασμα αυτό καταρρίπτει την εντύπωση που υπήρχε μέχρι σήμερα ότι οι γυναίκες ζητούν τις αγκαλιές και ότι οι άντρες είναι αυτοί που τις βαριούνται.

Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε στη Βρετανία, το 32% των γυναικών παραδέχτηκαν ότι δεν αντέχουν τις αγκαλιές στη διάρκεια της νύχτας, αλλά υποκύπτουν σε αυτές για να μη στεναχωρήσουν τον σύντροφό τους, ενώ το 77% αποκάλυψαν ότι το κάνουν, αλλά μόνο για λίγο, μέχρι δηλαδή να αποκοιμηθεί το έτερον ήμισυ.

Ο λόγος για τον οποίο οι γυναίκες αποφεύγουν τις αγκαλιές, τη στιγμή που οι άντρες τις επιζητούν, είναι επειδή απλά θέλουν να κοιμηθούν και σε αυτή τη στάση είτε δεν βολεύονται είτε ζεσταίνονται.

Το χειρότερο όλων όμως, είναι το γεγονός ότι μία στις δέκα γυναίκες προτιμά να μπει για λίγο στο Facebook πριν κοιμηθεί, παρά να ξαπλώσει στο κρεβάτι αγκαλιά με τον σύντροφό της.

Την ίδια στιγμή το 36% των αντρών δηλώνει ότι έχει ανάγκη από περισσότερες αγκαλιές, γεγονός που συχνά αποτελεί αιτία κρεβατομουρμούρας. Και τα δυο φύλα ωστόσο, παραδέχτηκαν ότι όσο μεγαλώνουν τείνουν να αγκαλιάζουν λιγότερο τους συντρόφους τους.

Πηγη:newsbeast

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

6:31 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top