Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Εύβοια: Άφησε τους εραστές...γυμνούς στο κρύο!

Posted by ola-xima  |  No comments


Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη. Το φυσάνε και μάλλον κρυώνουν δύο παράνομοι εραστές οι οποίοι έμειναν γυμνοί μέσα στο καταχείμωνο..


Όχι δεν είχαν βίτσια αλλά ο αδερφός της απατημένης γυναίκας, είχε νεύρα όταν τους έπιασε στην ερωτική πράξη.
 
Ας πάρουμε την υπόθεση από την αρχή. Σύμφωνα με το “evianews” αυτός 45άρης οικογενειάρχης και ευκατάστατος. Αφού είχε λύσει τα οικονομικά του θέματα, είπε να το ρίξει στις απιστίες. Για περίπου 6 μήνες είχε εξωσυζυγική σχέση με μία 30άρα που γνώρισε σε παρέα. Ο έρωτας τους ήταν κρυφός μιας και είχαν συμφωνήσει να βρίσκονται μόνο για το σεξ.
 
Αφού είχαν πάρει σβάρνα όλα τα ξενοδοχεία, θέλησαν να αλλάξουν παραστάσεις και να το κάνουν και στο αυτοκίνητο. Ένα χειμωνιάτικο βράδυ αφού παραμύθιασε την γυναίκα του, πήρε την ερωμένη και πήγαν με το αυτοκίνητο σε ερημική παραλία. Το άγριο τοπίο τους ανέβασε την λίμπιντο και άρχισαν τα ερωτικά κόλπα.
 
Υπολόγισαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο που στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο αδερφός της γυναίκας του. Εκείνο το βράδυ, έτυχε να περάσει από το σημείο. Είδε το αυτοκίνητο και τρόμαξε νομίζοντας πως ο γαμπρός του έπαθε κάτι. Πλησίασε το αυτοκίνητο και τότε έμεινε με τον στόμα ανοιχτό. "Τι κάνεις ρε αλήτη;" του φώναξε. Ο εραστής πανικοβλήθηκε και βγήκε όπως όπως από το αμάξι για να δώσει εξηγήσεις. "Δεν είναι αυτό που νομίζεις" του είπε.

Η ηλίθια αυτή απάντηση τον έκανε Τούρκο και άρχισε να τον χτυπά μέχρι που βγήκε η ερωμένη έξω βάζοντας τα κλάματα. Ο κουνιάδος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το ζευγάρι βγήκε έξω από το αυτοκίνητο και αμέσως άρπαξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και τους κλείδωσε έξω, πετάγοντας τα στην θάλασσα. "Όταν κάνει κρύο, ο καιρός είναι για δύο" είπε και έφυγε, αφήνοντας τους στα .... κρύα του λουτρού.
 
Το πόσο κάθισε το ζευγάρι έξω στο κρύο δεν το γνωρίζουμε. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι μόλις ο πεταχτούλης σύζυγος επέστρεψε στο σπίτι, έφαγε και την δεύτερη κρυάδα από την γυναίκα του που είχε μάθει τα μαντάτα.
 
Πηγή:newsit

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

1:04 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top