Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Παραλύει το σώμα της με κάθε χτύπημα τηλεφώνου!

Posted by ola-xima  |  No comments


Στην Αγγλία μία γυναίκα πάσχει από μία σπάνια μυική ασθένεια που της στερεί τον έλεγχο του σώματος και την οδηγεί σε ολοκληρωτική παράλυση πολλές φορές μέσα στην ίδια μέρα..


Ένα ανέλπιστο τηλεφώνημα ή μία τυχαία συνάντηση χρειάζονται, για να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της…


μία γυναίκα από το Liverpool της Αγγλίας. Η Caitlin Wallace πάσχει από μία σπάνια ασθένεια που παραλύει όλο της το σώμα μέχρι και 20 φορές την ημέρα.
Η ασθένεια που ονομάζεται καταπληξία οδηγεί την 36χρονη γυναίκα σε μυική αδυναμία κάθε φορά που βιώνει κάποιο ακραίο συναίσθημα. Η αδυναμία μπορεί να είναι μία παράλυση των μυών του προσώπου ή τρέμουλο στα γόνατα, όμως μπορεί να καταλήξει και σε ολική κατάρρευση.
Το γέλιο, ο θυμός μέχρι και ο φόβος, ένα γράμμα που μπορεί να έρθει κάτω από την χαραμάδα της πόρτας και το χτύπημα του τηλεφώνου μπορούν όλα να πυροδοτήσουν μία κατάρρευση.



“Με την καταπληξία δεν μπορείς να τοποθετήσεις τα χέρια σου, για να προστατεύσεις τον εαυτό σου από την πτώση. Δεν έχεις έλεγχο ή δεν μπορείς να σταματήσεις την πτώση”, είπε η φτωχή γυναίκα.
Αυτή η ακραία νόσο που της στερεί ακόμα και την όραση για μερικά λεπτά, την έκανε να παραιτηθεί από την δουλειά της ως γραμματέας σε οδοντιατρείο, ενώ την καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι.

woman2 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Παραλύει το σώμα της με κάθε χτύπημα τηλεφώνου!
Με φαρμακευτική αγωγή η κατάσταση βελτιώθηκε μέχρι κάποιο βαθμό, ενώ η γυναίκα που μέχρι πρότινος δεν μπορούσε να κάνει μπάνιο χωρίς την βοήθεια του συζύγου της, βλέπει το μέλλον με έναν αέρα αισιοδοξίας.
“”Μερικούς μήνες πριν δεν θα μπορούσα να σκεφτώ το μέλλον, αλλά τώρα νιώθω πιο θετική”, δήλωσε η Caitlin.

Πηγή:ierosagon

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

12:45 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top