Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Sex μέσω…Facebook!!!

Posted by ola-xima  |  No comments


Ήθελε σεξ, βρήκε 300 άνδρες, συναντήθηκε με τους 100 και κατέληξε στο κρεβάτι με τους 50..

Aυτή είναι εν ολίγοις η ιστορία μιας 23χρονης Βρετανίδας, η οποία δημιούργησε μια σελίδα στο Facebook, προκειμένου να…
βρει ερωτικό σύντροφο. Η πρωτοβουλία της αποδείχθηκε επιτυχής και ξεκίνησε ο «σεξουαλικός μαραθώνιος»…
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Sun, η Laura Michaels δημιούργησε τον περασμένο Σεπτέμβριο μια σελίδα στο κοινωνικό δίκτυο Facebook που την ονόμασε: «Έχω ανάγκη από σεξ». Ήδη από τα 10 πρώτα λεπτά είχαν εγγραφεί 35 από τους συνολικά 300 άνδρες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.
Από αυτούς, οι 100 άρχισαν να έχουν πιο στενή επικοινωνία μαζί της και μάλιστα η κοπέλα συναντήθηκε μαζί τους σε καφετέριες και άλλα στέκια, ενώ με τους…
50 κατέληξε να έχει σεξουαλικές σχέσεις.
Η ιστορία όμως, η οποία κράτησε τρεις μήνες, έληξε άδοξα καθώς οι υπεύθυνοι του Facebook ακύρωσαν τη σελίδα της 23χρονης.
Εξηγώντας η ίδια τους λόγους του εγχειρήματος της, ανέφερε ότι προέβη στην κίνηση αυτή μετά από μια σειρά αποτυχημένων σχέσεων, που την έκαναν να μην θέλει πλέον κάτι σταθερό. Δήλωσε μάλιστα ότι γνωρίζει πως πολλοί από τους ερωτικούς της συντρόφους θα την θεώρησαν «πόρνη» και ότι άλλοι «ίσως να προσπαθήσουν να την τιμωρήσουν που είχε σεξουαλικές επαφές με τόσους πολλούς άνδρες».
Και συνεχίζει: «Εγώ όμως δεν το βλέπω έτσι. Ικανοποίησα απλώς και μόνο μια επιθυμία μου. Αισθάνομαι ελεύθερη και απελευθερωμένη και σκέφτομαι ότι ήταν θαυμάσιο που το Διαδίκτυο μου πρόσφερε μια τέτοια δυνατότητα. Γνωρίζω ότι είναι επικίνδυνο, αλλά το ρίσκο είναι μέρος της διέγερσης».
Η 23χρονη έσπευσε τέλος να δηλώσει ότι «με όλους έκανε ασφαλές σεξ»…

Πηγή:ierosagon

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

8:42 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top