Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

SEX: Μάθετε πώς να χαρίσετε στη σύντροφό σας έναν αξέχαστο οργασμό….

Posted by ola-xima  |  No comments


Υπάρχουν πολλές γυναίκες σε αυτό τον κόσμο που ξέρουν πως να απολαμβάνουν το σεξ-άλλες είναι πιο σφιγμένες και ντρέπονται να σου ζητήσουν αυτά που της αρέσουν, ενώ οι πιο ”ντόμπρες” σε καθοδηγούν μόνες τους..


Όπως και να έχει, ο οργασμός της γυναίκας είναι μια ”σοβαρή” υπόθεση για εκείνη.

Ωστόσο στο θέμα ”οργασμός” υπάρχουν δυο κατηγορίες. Αυτές που έρχονται σε οργασμό πάρα πολύ εύκολα και αρκούν μερικές μόνο κινήσεις σου για να την κάνεις να τελειώσει. Η άλλη κατηγορία όμως είναι η δύσκολη. Αυτή που μπορεί να νιώσεις μετεξεταστέος…Αυτές που τελειώνουν τόσο δύσκολα όσο και η αφεντικίνα σου στο γραφείο, ναι, αυτή που αποκαλείς ”ανοργασμικιά”.
Σήμερα θα σας πούμε μερικά κόλπα για αυτές-τις ”ανοργασμικιές”
Πριν τον οργασμό
Μιας και ο περιβόητος οργασμός αποτελείται από υγρά που βγαίνουν από την ουρήθρα της γυναίκας (όχι, δεν πρόκειται για ούρα) την κρίσιμη ώρα θα θεωρήσει ότι θέλει να ουρήσει, θα το κρατήσει με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να τελειώσει. Ναι εμείς οι γυναίκες έτσι νιώθουμε τον οργασμό να κοντοζυγώνει. Αν κάποια έχει προπονηθεί πολύ σε αυτό, καταλαβαίνει τη διαφορά. Αν η κοπέλα σου όμως είναι λίγο άπειρη… χαλάρωσε την! Γιατί αν της συμβεί θα νιώσει απαίσια καθώς θα νομίζει ότι ούρησε πάνω σου!
Οπότε και εσύ παίζεις πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό, να το θυμάσαι…
To παίζεις στα δάχτυλα!
Ενώ κάποιες γυμαίκες μπορόυν να έρθουν σε οργασμό με ερεθισμό της κλειτορίδας τους ή με άγγισμα του στήθους τους, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι με το να της ερεθίσεις το λεγόμενο σημείο G. Εννοείται ότι δεν θα ορμήσεις εκεί κατ ευθείαν γιατί δεν θα έχεις και τα αναμενόμενα αποτελεσματα! Ξεκίνα αργά και με παιχνιδιάρικη διάθεση ώστε να τη χαλαρώσεις… Ακούμπα με τη γλώσσα σου την κλειτορίδα της, στην αρχή αργά αλλά επιτάχυνε σιγά σιγά. Μόλις νιώσεις ότι η κοπέλα σου έχει ανάψει, εισχώρησε δυο δάχτυλα στον κόλπο της, χωρίς να σταματήσεις όμως το παιχνίδι με την κλειτορίδα! Και τα δάχτυλά σου όμως θα κινούνται αρχικά με αργό, ”εξερευνητικό” τρόπο και στη συνέχεια θα το κάνεις πιο γρήγορα.
Σε 3-4 εκατοστά εσωτερικά του κόλπου της γυναίκας, είναι το πολυπόθητο σημείο G. Θα το καταλάβεις όταν θα νιώσεις ότι πιάνεις μια ”μπάλα” από δέρμα. Μόλις λοιπόν το βρεις, άρχισε να το χαιδεύεις πιέζοντάς το-μετά από λίγη ώρα όταν το νιώσεις να ”σταθεροποιείται”, να ξέρεις ότι είσαι σε καλό δρόμο.
Τιπ: για να την κάνεις να έχει πιο αυξημένη διέγερση, πίεσε με το άλλο σου χέρι χαμηλά στην κοιλιά της, την περιοχή δηλαδή μεταξύ του αφαλού και της ”ευαίσθητης περιοχής”. Αυτό θα την κάνει να έχει έναν ακόμα πιο εκρηκτικό οργασμό!
Αν μετά από λίγη ώρα σου πει να σταματήσεις γιατί θέλει να πάει τουαλέτα να μην το κάνεις! Διαβεβαίωσέ την πως ο οργασμός της, της χτυπάει την πόρτα και να μην κρατήσει τα ”ούρα” της. Αν και αυτή ενστικτωδώς θα το κάνει, να τη χαλαρώνεις διαρκώς και να συνεχίζεις την ”αποστολή” σου.
Μόλις ξεκινήσει λοιπόν ο οργασμός που τόσο πολύ κόπιασες να πετύχεις, ετοιμάσου και για την εκσπερμάτωση. Ναι, και εμείς οι γυναίκες το κάνουμε αυτό! Είναι είτε απλό υγρό, ή κολλώδες ή ακόμα μπορεί να εκτιναχτεί σαν σπρέι και να σε πιτσιλίσει! Μη νιώσεις ότι συχαίνεσαι (τι να πούμε και εμείς με εσάς!) απλώς έχετε πρόχειρη δίπλα σας μια πετσέτα για να σκουπιστείτε.
Αν εσείς όμως θέλετε να συνεχίσετε, είναι πολύ κακή ιδέα καθώς η ευαίσθητη περιοχή της κοπέλας σας θα είναι πολύ ευαίσθητη-απλά αφήστε τη να κάνει ένα διάλειμμα και σας βιαβεβαιώνουμε ότι η ίδια μετά θα θέλει και δεύτερο γύρο…!

Πηγή:ierosagon

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

6:26 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top