Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Γέννησε μόνη της χρησιμοποιώντας το καθρεφτάκι του μακιγιάζ

Posted by ola-xima  |  No comments


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μια γυναίκα έφερε στον κόσμο μόνη το παιδί της χρησιμοποιώντας ένα καθρεφτάκι του μακιγιάζ για να βλέπει τι κάνει..

Μια νοσηλεύτρια έφερε στον κόσμο την κόρη της μέσα στο σπίτι της, χρησιμοποιώντας το καθρεφτάκι του μακιγιάζ της μητέρας της.

    Η 28χρονη Κλερ Κλαρκ-Γουντ από το Κεντ τελείωσε την δουλειά της στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Κρόιντον, στο Λονδίνο, και λίγο αργότερα γέννησε την Έσμεϊ στο μπάνιο του σπιτιού της.

    Οι συστολές της ήταν τόσο γρήγορες που δεν υπήρχε χρόνος για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Έτσι η μικρή Έσμεϊ γεννήθηκε πριν φθάσει το ασθενοφόρο και ζύγιζε περίπου τρία κιλά.

    "Το λέγαμε ως αστείο με τους συναδέλφους μου. Δεν θα είχε πλάκα να ξεγεννούσα τον εαυτό μου;" είπε η Κλαρκ-Γουντ.

    Η βρετανή, που έγινε πρώτη φορά μητέρα, είχε δουλέψει 13 ώρες στο νοσοκομείο πριν επιστρέψει σπίτι της. "Είχε πολύ δουλειά εκείνη την μέρα γιατί είχαμε αρκετούς τοκετούς", εξηγεί η ίδια.

    "Έπεσα στο κρεβάτι όπως πάντα και κατά τις τρεις το πρωί ένιωσα πόνους στην πλάτη και σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι από την πολύ δουλειά γιατί σκύβουμε πολύ".

    Όταν ξεκίνησαν οι συστολές ξύπνησε τον σύζυγό της Τιμ.

    "Πήγα να κάνω ένα μπάνιο να δω αν θα σταματήσουν αλλά συνέχιζαν πολύ γρήγορα. Έφθασα σε σημείο όπου οι συστολές ήταν τόσο αλλεπάλληλες και όταν είπα να δω σε τι στάδιο βρίσκομαι το μωρό ήδη ερχόταν". Η Έσμεϊ γεννήθηκε περίπου τρεις εβδομάδες πρόωρα, αλλά είναι καλά στην υγεία της.

Πηγή:newsit.gr 

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

9:04 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top