Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Έκανε τατουάζ και είχε μόνιμη στύση!

Posted by ola-xima  |  No comments


Είναι ένα περιστατικό που χαρακτηρίζεται ως πρωτοφανές στα ιατρικά χρονικά. Άτομο έκανε τατουάζ στα γεννητικά του όργανα και του προκλήθηκε μόνιμη στύση. Ο πάσχων αρνήθηκε να υποβληθεί σε θεραπεία..

Πρωταγωνιστής ένας ιρανός ο οποίος αποφάσισε να κάνει τατουάζ στο πέος του. Ο καλλιτέχνης που έκανε το σχέδιο χρησιμοποίησε, επειδή το σημείο είναι ευαίσθητο, απλή βελόνα και όχι την ειδική που χρησιμοποιείται στα τατουάζ.

Όταν τελείωσε η διαδικασία ο άντρας άρχισε να αιμορραγεί και να πονάει. Τα συμπτώματα διήρκεσαν οκτώ ημέρες και μετά το πέος του παρέμεινε σε κατάσταση ημιστύσης.

Αποφάσισε να πάει στον γιατρό μετά από 3 μήνες. Του έγιναν εξετάσεις για όλα τα αφροδίσια νοσήματα όπως και για  ασθένειες που πιθανόν προκάλεσαν τη μόνιμη στύση, όπως νόσους του ουροποιητικού συστήματος.

Ο γιατρός τελικά κατάληξε στο συμπέρασμα πως όταν έκανε το τατουάζ, η βελόνα μπήκε πιο βαθιά απ' όσο έπρεπε και του προκάλεσε αυτό το "πρόβλημα".

Η διάγνωση έλεγε μάλιστα ότι πάσχει από τον επονομαζόμενο μη ισχαιμικό πριαπισμό.

Πρόκειται για μία διαταραχή η οποία προκαλείται στις περιπτώσεις που το αίμα εισρέει στο πέος ταχύτερα από ότι εκρέει, με αποτέλεσμα να παραμένει γεμάτο με αίμα άρα και μόνιμα σε στύση, λόγω αύξησης της πίεσης.

Οι γιατροί του πρότειναν να γίνει επέμβαση, αλλά αυτός δεν δέχθηκε, καθώς πλέον δεν πονάει και μπορεί να έρχεται σε σεξουαλική επαφή πιο εύκολα.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
Πηγή:newsit.gr

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

11:14 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top