Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Δικαστής απειλούσε το γιό του πως αν δεν του κάνει στοματικό έρωτα δεν θα του έπαιρνε το απόγευμα παγωτό!

Posted by ola-xima  |  No comments


Δικαστής τέρας!..

Ήδη, ο δικαστής βρίσκεται στις φυλακές αφού καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 6 ετών για αποπλάνηση του ανήλικου παιδιού του κατ΄ εξακολούθηση.

Επιπλέον, του επιβλήθηκε αποστέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για 3 χρόνια.

Σε μια πολύωρη ακροαματική διαδικασία στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών οι περιγραφές που προέκυπταν από τη δικογραφία προκάλεσαν σοκ και αποτροπιασμό στους παράγοντες της δίκης.

Παρόλα αυτά το δικαστήριο μείωσε την πρωτόδικη ποινή που είχε επιβληθεί στο δικαστή και ήταν κάθειρξη 13 χρόνων.

Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι ο εν λόγω δικαστής παρά την πρωτοβάθμια καταδίκη του σε 13 χρόνια κάθειρξη -αν και είχε δοθεί ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση- ανέβαινε στις έδρες των δικαστηρίων και «απένειμε δίκαιο» αφού οι αρμόδιες αρχές δεν φρόντισαν να κινήσουν τη διαδικασία της διαθεσιμότητας μέχρι να καταστεί οριστική η απόφαση για την αποπλάνηση.

Η απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου εκδόθηκε αρχές Απριλίου του 2011 και η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό προσδιορίστηκε, σε χρόνο-ρεκόρ, έπειτα από λίγους μήνες.

Παρά τις προσπάθειες συγγενικών προσώπων του κατηγορούμενου δικαστή να πάρουν πίσω τις φρικιαστικές περιγραφές της σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε υποστεί το μικρό παιδί από τον ίδιο του τον πατέρα, τα στοιχεία της δικογραφίας δεν άφηναν περιθώριο επιεικούς αντιμετώπισης του δικαστικού «λειτουργού».

Βάσει αυτών το δευτεροβάθμιο δικαστήριο έκρινε ένοχο τον δικαστή και τον έστειλε στις φυλακές αφού όπως προέκυψε από τα στοιχεία της δικογραφίας υποχρέωνε το ανήλικο παιδί του -κατά τις ημέρες που το φιλοξενούσε σπίτι του- να του κάνει, μεταξύ άλλων αρρωστημένων πράξεων, στοματικό έρωτα…

Πηγή:newsbomb.gr

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

11:30 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top