Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Άφησε την 3χρονη κόρη της να πεθάνει από το κρύο γιατί... έβρεξε το κρεββάτι της

Posted by ola-xima  |  No comments


Δεν χωράει ανθρώπου νους τη σκληρότητα μιας μάνας απέναντι στα ίδια τα παιδιά της..

Δυο κοριτσάκια ηλικίας τριών και ενός έτους έκαναν το... λάθος να βρέξουν το κρεββάτι τους. Και το «λάθος» τους αυτό, δεν τους το συγχώρησε ούτε η ίδια η μητέρα τους.

Η είδηση έχει συγκλονίσει την Αλάσκα. Η μητέρα των παιδιών, δασκάλα δημοτικού στο επάγγελμα και ο 29χρονος φίλος της, έκλεισαν τα παιδιά στο δωμάτιο τους και άφησαν ανοιχτό το παράθυρο για να... αεριστεί!

Η τρίχρονη δεν άντεξε και πέθανε από την υποθερμία, ενώ η μόλις ενός έτους αδελφούλα της έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η 28χρονη μητέρα φέρεται να έχει εξαφανιστεί για να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ κάνεις δεν ξέρει που βρίσκεται και η τρίτη κόρη της.

Ο 29χρονος σύντροφος της μητέρας ήταν εκείνος που σε κατάσταση μέθης βρήκε τα παιδιά αναίσθητα και κάλεσε την αστυνομία. Εκείνος, δε γλίτωσε τη σύλληψη.

Είπε στους αστυνομικούς ότι άνοιξε το παράθυρο για να στεγνώσουν τα κρεββάτια των παιδιών. Ισχυρίστηκε επίσης ότι το μάνταλο της πόρτας ήταν σπασμένο και κάνεις δε μπορούσε να την ανοίξει από μέσα.

Στη μητέρα και τον σύντροφο της ασκήθηκαν, την περασμένη Παρασκευή, κατηγορίες για ανθρωποκτονία και εγκληματική αμέλεια. Η 28χρονη αντιμετωπίζει επίσης κατηγορία για φόνο σε δεύτερο βαθμό και για επίθεση.

Πηγή:newsit.gr

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

11:44 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top