Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Το αεροπλάνο την... «απογείωσε»

Posted by ola-xima  |  No comments


Απίστευτο βίντεο από αεροδρόμιο δίπλα σε παραλία στην Καραϊβική..

Η στιγμή που ο αέρας από τις τουρμπίνες αεροπλάνου εκτοξεύει μία γυναίκα πάνω σε ένα μικρό τοιχάκι καταγράφηκε στο βίντεο που ακολουθεί από το νησί Saint Martin στην Καραϊβική.

Το αεροδρόμιο Princess Juliana του νησιού βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην παραλία και επειδή δεν είναι μεγάλο, τα αεροσκάφη αναγκάζονταν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες απογείωσης από την αρχή του διαδρόμου, εκεί δηλαδή που «τελειώνει» η παραλία.

Με στόχο προφανώς την έκρηξη αδρεναλίνης η νεαρή γυναίκα- όπως και πολλοί άλλοι- πιάνεται από το συρματόπλεγμα του φράχτη του αεροδρομίου, όσο όμως οι τουρμπίνες επιταχύνουν τόσο πιο δυνατός γίνεται ο αέρας που στέλνουν πίσω με αποτέλεσμα εν τέλει η γυναίκα να «ξεκολλήσει» από το φράχτη και να πέσει με το κεφάλι πάνω στο τοιχάκι.

Παραμένει άγνωστο πόσο σοβαρά ήταν τα τραύματά της.

Η παραλία είναι ωστόσο αγαπημένος προορισμός plane-spotter και τα περισσότερα μπαρ και εστιατόρια της περιοχής έχουν κατάλογο με τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις!

Στην παραλία υπάρχουν και πινακίδες που προειδοποιούν για τους κινδύνους τραυματισμού ή και θανάτου από τα αεροσκάφη, κάτι που δεν φαίνεται να πτοεί τους λουόμενους.





Δείτε το βίντεο...



Πηγη:newsbeast.gr

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

1:52 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top