Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Σεφ μαγείρεψε και πρόσφερε σε δείπνο τα γεννητικά του όργανα!

Posted by ola-xima  |  No comments


Σκληρές εικόνες από το αδιανόητο πιάτο..

Ένα δείπνο για… λίγους προσέφερε ο εκκεντρικός (τουλάχιστον) σεφ Mao Sugiyama από το Τόκιο. Ο σεφ αυτοχαρακτηρίζεται «άφυλος» και όχι άδικα: αφαίρεσε, μαγείρεψε και σέρβιρε τα γεννητικά του όργανα σε ένα τραπέζι στην Ιαπωνία τον περασμένο μήνα.

Ο Sugiyama χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό άφυλος εννοώντας πως δεν ανήκει σε κανένα φύλο, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό πια…

Στις 8 Απριλίου έγραψε στο twitter του: «Προσφέρω τα γεννητικά μου όργανα (πέος, όρχεις, όσχεο) σαν γεύμα έναντι 100.000 γεν. Θα τα ετοιμάσω και θα τα μαγειρέψω όπως επιθυμεί ο αγοραστής σε μέρος που θα υποδείξει».

Λίγες ημέρες μετά τα 22α γενέθλιά του, ο καλλιτέχνης υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης των γεννητικών οργάνων και στη συνέχεια τα μοίρασε σε πέντε ενδιαφερόμενους, γαρνιρισμένα με μανιτάρια και μαϊντανό.

Στις 13 Απριλίου οι πέντε από τους έξι ενδιαφερόμενους που είχαν πληρώσει 250 δολάρια για το πιάτο, κάθισαν στο τραπέζι και γευμάτισαν. Ο έκτος δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Την επόμενη ημέρα, ένας από τους διοργανωτές ανέβαζε στο διαδίκτυο blog- που στη συνέχεια διαγράφηκε- με φωτογραφίες από το δείπνο. Στις εικόνες φαίνονταν δεκάδες άτομα που πήγαν στην εκδήλωση μόνο για να δουν την ασυνήθιστη «συνταγή».

Στους καλεσμένους προσφέρθηκαν πιάτα με βάση το κρέας κροκόδειλου ενώ ο Sugiyama μαγείρεψε τα «ξεχωριστά» πιάτα.

Η είδηση έχει προκαλέσει διαφορετικές αντιδράσεις στην Ιαπωνία με κάποιους να δείχνουν ενδιαφέρον και άλλους να διατυπώνουν την αντίθεσή τους. Πάντως οι ιαπωνικές αρχές είπαν πως όλα έγιναν νόμιμα καθώς δεν υπάρχει στη χώρα νόμος κατά του κανιβαλισμού.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο


Πηγη:newsbeast.gr

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

1:48 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top