Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ: Κυνηγούσε τον 3χρονο γιο της γυμνή στο δρόμο για να τον φάει

Posted by ola-xima  |  No comments


Ένα νέο κρούσμα κανιβαλισμού στη Νέα Υόρκη προκαλεί σοκ..

Η 35χρονη Πάμελα Μακ Κάρθι έχοντας κάνει χρήση του ναρκωτικού «Άλατα Μπανιού» υπεύθυνο για βίαιες συμπεριφορές έως και φριχτά εγκλήματα απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό γείτονα να τρέχει γυμνή στο δρόμο κυνηγώντας τον τρίχρονο γιο της.
Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και κατήγγειλαν ότι η 35χρονη χτύπησε το γιο της, στραγγάλισε ένα σκυλί της γειτονιάς και άρχισε να επιτίθεται στους γείτονες. 
«Χτυπούσε το τρίχρονο αγοράκι με γροθιές και προσπαθούσε να το στραγγαλίσει. Της επιτέθηκαν τα σκυλιά της γειτόνισσας και ο μικρός άρχισε να τρέχει προς τον πατέρα του που είχε βγει στον δρόμο να δει τί συμβαίνει» δήλωσε γείτονας. Σκοπός της σύμφωνα με τις καταγγελίες ήταν να το δαγκώσει και να μετά να το σκοτώσει.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο είχαν να αντιμετωπίσουν τη συμπεριφορά ενός άγριου, εκτός ελέγχου ζώου. Αφού της έριξαν χωρίς αποτέλεσμα σπρέι πιπεριού την ακινητοποίησαν με όπλα teaser.
Η ίδια υπέστη ανακοπή καρδιάς και λίγη ώρα μετά πέθανε ενώ το άτυχο αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να περιποιηθούν τα τραύματά του.



Πηγή:newsbomb.gr

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

10:15 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top