Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

«Μην πάτε στην Κρήτη, θα ταλαιπωρηθείτε»

Posted by ola-xima  |  No comments


Για άλλη μια φορά η Ελλάδα δυσφημείται από τη Γερμανία..

Δεν έφταναν οι εκβιασμοί μεγάλων γερμανικών τουριστικών πρακτορείων περί επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή, τώρα άρχισαν και τα «παιχνίδια» με τον τουρισμό της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive Γερμανοί που θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους στην Κρήτη δέχονται παραπλανητικές έως και ψευδείς πληροφορίες ότι το νησί είναι υπερπλήρες και έχει τόσο πολύ κόσμο που εάν το επισκεφτούν θα ταλαιπωρηθούν!

Γερμανοί τουρίστες που έρχονται επί πολλά χρόνια στην Κρήτη δεν πτοήθηκαν από τις συνεχείς δυσφημιστικές αναφορές των ΜΜΕ, ούτε από τους εκβιασμούς που γίνονται και πήγαν σε διάφορα γραφεία για να ζητήσουν συγκεκριμένο πακέτο διακοπών.

Όσοι τουρίστες γνωρίζουν και έχουν επαφές με την Κρήτη ξέρουν πόσο μειωμένος είναι ο αριθμός των τουριστών ειδικά φέτος και επέμειναν να έρθουν, αλλά πολλοί άλλοι που δεν γνώριζαν την ακριβή τουριστική εικόνα πείστηκαν να αλλάξουν προορισμό με κατεύθυνση από τα πρακτορεία τη Μαγιόρκα και την Τουρκία.

«Είναι απίθανο πια αυτό που συμβαίνει με τους Γερμανούς. Συνεχίζουν να παίζουν ένα παλιό γνώριμο παιχνίδι τους. Στέλνουν τον κόσμο εκεί που έχουν καθετοποιήσει τα συμφέροντά τους. Έχουν τα πάντα δικά τους. Από τα πρακτορεία, τα αεροπλάνα, μέχρι τα ξενοδοχεία!» είπε γνωστός ξενοδόχος της Κρήτης που ζητά να κινητοποιηθεί ο ΕΟΤ και οι πρεσβείες μας στην Ευρώπη για ανάλογα κρούσματα.

Πηγη:newsbeast.gr

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

12:06 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top