Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

Έχει 39 γυναίκες, 94 παιδιά και 33 εγγόνια

Posted by ola-xima  |  No comments


Η «οικογένεια Χωραφά» δεν είναι τίποτα μπροστά στην οικογένεια του 66χρονου Ινδού, Ziona Chana, ο οποίος έχει 39 γυναίκες, 94 παιδιά και 33 εγγόνια, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters..
Όλοι μαζί μένουν σε ένα τετραώροφο κτίριο στο χωριό Baktwang της πολιτείας Mizoram, το οποίο διαθέτει συνολικά 100 δωμάτια!

Οι γυναίκες του μοιράζονται έναν κοιτώνα ενώ οι γιοι του μαζί με τις συζύγους τους, καθώς και όλα τα παιδιά τους, μένουν σε διαφορετικά δωμάτια στο ίδιο κτίριο, αλλά μοιράζονται μια κοινή κουζίνα.Τα 167 μέλη της οικογένειας καταναλώνουν καθημερινά περίπου 91 κιλά ρύζι και πάνω από 59 κιλά πατάτες.
«Ακόμα και σήμερα είναι έτοιμος να επεκτείνω την οικογένεια μου» είπε ο 66χρονος άνδρας ενώ χαρακτηρίζει τον εαυτό του τυχερό που έχει τόσους ανθρώπους να φροντίζει.

Ο Chana ασπάζεται μια τοπική θρησκευτική αίρεση, που ονομάζεται «Χάνα», και επιτρέπει την πολυγαμία.

Μάλιστα, έχει καταφέρει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησία μέχρι και 10 φορές, με διαφορετικές φυσικά γυναίκες, μέσα σε έναν μόνο χρόνο.
Οι νεότερες σύζυγοι μένουν πιο κοντά στην κρεβατοκάμαρα του άνδρα, ενώ η μια και μοναδική που θα επισκεφτεί το βράδυ το κρεβάτι του εναλλάσσεται!Πηγη:newsbomb

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

1:16 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top