Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Η πολιτική ατζέντα της ημέρας

Posted by ola-xima  |  No comments


Με νέες στάσεις εργασίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς αρχίζει η εβδομάδα. Από τις 11 έως τις 4 και τις 4:30 αντίστοιχα ακινητοποιούνται τρόλεϊ και λεωφορεία..
Από σήμερα τίθεται σε ισχύ το μέτρο της απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων.

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μεταβαίνει σήμερα στο Βερολίνο όπου αύριο θα έχει συνάντηση με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκέλα Μέρκελ.

Στις εργασίες των Συμβουλίων Εξωτερικών Υποθέσεων και Γενικών Υποθέσεων, στις Βρυξέλλες, θα συμμετάσχουν σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας, και η αναπληρώτρια υπουργός Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων πρόκειται να συζητηθούν κατά κύριο λόγο η κατάσταση στη Βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή, τη Σομαλία, το Κέρας της Αφρικής, τον Λίβανο, καθώς και θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στις 12:0 η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα συναντάται στη Βουλή με φορείς και εκπροσώπους του Αθλητισμού.

Στις 17:00 συνεδριάζει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου οι βουλευτές - μέλη του να ενημερωθούν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για το νομοσχέδιο «Τροποποίηση του ν.2168/1993, εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την Οδηγία 2008/51/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 21ης Μαΐου 2008 “για την τροποποίηση της Οδηγίας 91/477/ΕΟΚ του Συμβουλίου σχετικά με τον έλεγχο της απόκτηση και της κατοχής όπλων” και άλλες διατάξεις».


Πηγη:newsbeast

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

10:31 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top