Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

Αυξητική στήθους - Τι πρέπει να γνωρίζω;

Posted by ola-xima  |  No comments


Ποιες γυναίκες έχουν την δυνατότητα να το κάνουν;..


'Oλες οι υγιείς γυναίκες μετά το εικοστό πρώτο έτος της ηλικίας τους, τότε που έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάπτυξης του οργανισμού, είναι σε θέση να κάνουν κάτι τέτοιο. Οι τυπικές προϋποθέσεις που απαιτούνται είναι ο πλήρης προεγχειρητικός έλεγχος, που θα δείξει την καλή υγεία της υποψήφιας. Ωστόσο, υπάρχει μια αληθινή αντένδειξη, που δυσκολεύει τους πλαστικούς χειρουργούς, οι μεγάλες προσδοκίες. Οι ασθενείς που ζητούν να κάνουν την επέμβαση με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσουν κάποιον άλλον εκτός από τον εαυτό τους.
Συνδέεται η επέμβαση με τον καρκίνο του στήθους;
‘Oχι μόνο δεν ενοχοποιούνται, αλλά φαίνεται να συμβαίνει το αντίθετο. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες με ενθέματα παρουσίασαν κατά 30% λιγότερα περιστατικά καρκίνου του στήθους. ‘Ερευνες σε πειραματόζωα τεκμηριώνουν ότι πράγματι η σιλικόνη ασκεί προστατευτικό ρόλο ενάντια στην ασθένεια. Αν πάλι ανησυχείτε για την διαγνωστική αξία της μαστογραφίας, οι τεχνικές διάγνωσης έχουν εξελιχθεί τόσο, ώστε βλέπουν ακόμη και πίσω από τη σιλικόνη.
Αποτελεί εμπόδιο στην εγκυμοσύνη και το θηλασμό;
Σίγουρα δεν επηρεάζουν τη γονιμότητα και δεν φαίνεται να εμπλέκονται με κανένα τρόπο στην εγκυμοσύνη. Ωστόσο, στο θηλασμό, τίθεται το θέμα της διαρροής μορίων σιλικόνης στο γάλα του μωρού. Είναι αλήθεια ότι έχουν ανιχνευτεί απειροελάχιστες ποσότητες, αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς δεν απειλούν την υγεία του μωρού. Πόσο εύκολο είναι όμως για μια γυναίκα με αυξημένο στήθος να θηλάσει; Αν η τομή της επέμβασης γίνει στην υπομάστειο περιοχή, κάτω από τον μαστικό αδένα, δεν επηρεάζει καθόλου τη λειτουργία. Αν όμως γίνει διαμέσου του μαστικού αδένα, τότε ενδεχομένως να εμποδίσει.

Πηγη:newsbomb

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

6:09 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top