Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

5+1 λόγοι που οι γυναίκες κολλάνε όταν τις φτύνεις

Posted by ola-xima  |  No comments


Αιώνιο πλέον το ερώτημα και πολλά τα ρητά που έχουν γραφτεί γι’ αυτό. Κλασικό πλέον το ότι οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα. Όσο τις φτύνεις, τόσο κολλάνε. Βέβαια αυτό το ισχυρίζονται και οι γυναίκες για τους άντρες. Κι όλοι αναρωτιούνται το γιατί..

Σε είχε δεδομένο

Ιδού το σενάριο νούμερο ένα. Εσύ την θέλεις σαν τρελός και τόσο καιρό της το δείχνεις και τρέχεις από πίσω της. Εκείνη βέβαια στο παίζει δύσκολη ή απλά παίζει. Να όμως που αλλάζεις συμπεριφορά και την φτύνεις. Κι αυτή φυσικά κολλάει. Λογικό γιατί σε είχε δεδομένο. Είχε συνηθίσει βλέπεις αυτή τη συμπεριφορά από μέρους σου. Και τώρα της λείπει. Και την αναζητά. Άρα αλλάζουν οι ρόλοι τώρα. Αυτή αναζητά την προσοχή σου σαν τρελή και κάνει τώρα το σκυλάκι, κι εσύ το παίζεις δύσκολος κι έχεις χαλάσει μισό κιλό σάλιο τουλάχιστον. Ρόδα είναι όλα και γυρίζουν.

Μόνο όταν χάνουμε κάτι το εκτιμάμε

Αυτό πάει πακέτο με το σενάριο νούμερο ένα. Η ίδια ιστορία αλλά το κόλλημα τώρα οφείλεται αλλού. Ξαφνικά σ’ έχασε και φοβάται ότι αυτό δεν έχει επιστροφή. Άρα αρχίζουν τα ερωτηματικά μέσα στο κεφάλι της για το μήπως τελικά ήσουν καλή περίπτωση, μήπως θα έπρεπε να είχε δοκιμάσει κάτι μαζί σου κτλ. Και για να είναι σίγουρη ότι τελικά θα έχει επιστροφή κολλάει μαζί σου κι αρχίζει να σε κυνηγά. Κάλιο αργά παρά ποτέ σου λέει.

Είναι θέμα εγωισμού

Εδώ παίζουν δύο σενάρια. Το ένα το γνωστό και το νούμερο δύο. Ότι δηλαδή από την αρχή της γνωριμίας την ψιλό-έφτυνες γιατί ήξερες το κόλπο. Όπως και να έχει όμως, με το φτύσιμο πληγώνεται ο εγωισμός. Σου λέει γιατί σε μένα, και τι έχουν οι άλλες και δεν το έχω εγώ και ένα αιώνιο γιατί. Και για να τον γιάνει τον εγωισμό μπαίνει στο τριπάκι να σε κερδίσει και να σε κάνει δικό της. Α! Τι κάνει ο πληγωμένος εγωισμός.

Μικρές αποδράσεις

Έχε στο μυαλό σου το σενάριο νούμερο δύο και πάμε. Η καθημερινότητα και η ρουτίνα όπως και να το κάνουμε κουράζει. Έτσι όλο αυτό το με φτύνεις και εγώ σε κυνηγώ είναι μια μικρή περιπέτεια, μια απόδραση από τη ρουτίνα της. Βλέπεις αν όλη μέρα ασχολείται με δουλειές, υποχρεώσεις, προβλήματα κτλ, η ενασχόληση και η κούραση του δικού σου κυνηγίου δεν μπορεί να είναι πάρα μόνο ευχάριστη. Χαίρε Indiana Jones του έρωτα.

Master Chef στον έρωτα

Σαν γυναίκες που είμαστε δεν τα θέλουμε όλα σερβιρισμένα στο πιάτο. Έχουμε μάθει βλέπεις να μαγειρεύουμε κι εμείς λίγο. Έτσι θέλουμε να μαγειρέψουμε και τα ερωτικά μας. Κι όλο αυτό το κυνηγητό και το κόλλημα όταν μας φτύνετε είναι για μας το αλατοπίπερο. Νόστιμο φαγητό χωρίς αλατοπίπερο δεν γίνεται. Όπως λέει και ο σοφός λαός μας ο έρωτα περνά από το στομάχι κι όλες πλέον φοράμε τις ποδιές μας. Τις κουτάλες ανά χείρας κορίτσια.

Είναι απλά μαζόχες

Είναι κάποιες γυναίκες που το έχουν στο DNA τους ρε παιδί μου. Άμα δεν τις φτύσεις δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάτσουν. Οι λεγόμενες μαζόχες. Τους εξιτάρει η δυσκολία, το βλέπουν σαν πρόκληση να κάνουν δικό τους έναν άντρα που τις φτύνει. Και να ξέρεις ότι αυτές οι γυναίκες είναι επικίνδυνες και δύσκολο να τις κρατήσεις. Αν μετά από δυσκολία τελικά νιώσει ότι σ’ έριξε, αλλά στην πορεία σε θεωρεί δεδομένο, το έχεις χάσει το παιχνίδι. Πρέπει να σε διεκδικεί και μέσα στη σχέση για να είναι ευχαριστημένη. Μαζόχες παιδί μου, στο είπα από την αρχή. 

Πηγή:men24

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

3:27 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top