Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Τα “πορνό” βλάπτουν σοβαρά την υγεία

Posted by ola-xima  |  No comments


Μεγάλη μελέτη για τη στύση και το πορνό, πραγματοποίησαν Ιταλοί επιστήμονες. Πώς η υπερβολική παρακολούθηση πορνό μπορεί να οδηγήσει σε σεξουαλική ανορεξία και απώλεια στύσης..

Το υπερβολικό πορνό στο ιντερνέτ δεν κάνει μόνο κακό στα ματιά αλλά και στη στύση διαπίστωσε ομάδα Ιταλών επιστημόνων.
Σύμφωνα με τη μελέτη η συνεχείς ενασχόληση με "καλλιτεχνικές ταινίες" προκαλούν απώλεια στην λίμπιντο και ανικανότητα με την πάροδο του χρόνου.
Όπως δήλωσε ο Κάρλο Φερέστα, επικεφαλής της Ιταλικής Εταιρείας Ανδρολογίας και Σεξουαλικής Ιατρικής "όταν κάποιος μπαίνει συχνά σε πορνό σάιτ, τότε υπάρχει μια πτώση της λίμπιντο που στο τέλος οδηγεί σε αδύνατη στύση".
Στη μελέτη συμμετείχαν 28.000 άνδρες που πολλοί από αυτούς ξεκίνησαν βλέποντας πορνό ήδη από το 14 τους. Οι άνδρες αυτοί με την πάροδο του χρόνου, βαριούνται με τις γυμνές εικόνες σε σημείο όπου δεν τους προκαλείται στύση.
Τα καλά νέα είναι αυτή η "σεξουαλική ανορεξία" δεν είναι μόνιμη. Μπορεί να αντιμετωπιστεί, ίσως αγγίζοντας μια πραγματική γυναίκα.
Ωστόσο, όπως σημειώνουν οι επιστήμονες, η παρακολούθηση 20 λεπτά πορνό ημερησίως, ώστε να απαλλάσσεστε από το άγχος της μέρας δεν πρόκειται να προκαλέσει παρενέργειες.

Πηγη:newsbomb

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

12:02 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top