Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Kράτα μυστικά

Posted by ola-xima  |  No comments


Υπάρχουν θέματα που καλά θα κάνετε να μη θίξετε ποτέ αν θέλετε η σχέση σας να είναι υγιής και να έχει διάρκεια. Αυτό τουλάχιστον διατείνεται η συγγραφέας του βιβλίου «Εσωστρέφεια και εξωστρέφεια στη σχέση» Marti Olsen Laney,Phd. Ειδικά αν οι κρυμμένες αλήθειες πονάνε..

ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΠΟΤΕ!
Φυσικά ο αγαπημένος σου γνωρίζει πως πριν από αυτόν δεν έκανες μοναχισμό, όμως οι ειδικοί υποστηρίζουν πως κανένας άντρας δε θέλει να ξέρει για τον πρώην και τονίζουν πως ακόμη κι αν σας ρωτήσει το μόνο που θέλει να ακούσει από σας είναι πως η μόνη εικόνα που είναι καρφωμένη στο μυαλό σας είναι η δική του.
ΘΕΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Δε χρειάζεται το αρσενικό να ξέρει πόσα ξοδεύεις για τον εαυτό σου. Αν σας ρωτήσει πόσα ξοδέψατε για το καταπληκτικό φόρεμα που βάλατε χθες, εκείνο που θέλει να ακούσει είναι ότι ξοδέψατε πολύ λιγότερα από όσα έδωσε εκείνος για το καταπληκτικό του λάπτοπ.
Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ
Ακόμα κι αν η μαμά του είναι η Κρουέλα ντε Βιλ, εσύ ποτέ μην εκφραστείς εναντίον της. Ο αγαπημένος σου θα θεωρήσει πως τον βάζεις να διαλέξει ανάμεσα σε αυτήν και σε σένα με αποτέλεσμα ,να έρθουν σύννεφα στη σχέση σας.
Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ
Πάντοτε πρέπει να βρίσκεις να πεις κάτι καλό για τα δώρα του ακόμα κι αν κάποια είναι απαράδεκτα. Εκείνος θα νομίσει πως τον απορρίπτεις κι αυτόν και το δώρο του. Απλώς, αν έχεις πρόβλημα με τις επιλογές του την επόμενη φορά ανάφερε, κατά τύχη, το όνομα του αγαπημένου σου καταστήματος.

Πηγη:newsbomb

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

11:10 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top