Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

Μηχανή αναζήτησης video για το Facebook

Posted by ola-xima  |  No comments


Την ευκαιρία να παρακολουθούν και να κατεβάζουν τα video του facebook που επιθυμούν, θα έχουν στο εξής οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου..

Στις μέρες μας, οι χρήστες του Facebook «ανεβάζουν» πολλά video στο Facebook. Τα περισσότερα από αυτά, συχνά κάποιος δεν μπορεί αν δεν είναι φίλος με το χρήστη που έχει κάνει το upload. Ωστόσο, πολλά είναι διαθέσιμα σε όλους του χρήστες του Facebook, αλλά μέχρι τώρα, το πρόβλημα της εταιρίας ήταν πως δεν είχε μεριμνήσει για μια μηχανή αναζήτησης για τα video που κατά καιρούς ανεβάζουν οι χρήστες.
Πλέον η εταιρία, ετοιμάζεται να προσθέσει στο κοινωνικό δίκτυο, αυτή τη λειτουργία. Σε μια ειδική μπάρα, η οποία θα ονομάζεται Facetofind, όσοι χρησιμοποιούν το Facebook, θα μπορούν να γράφουν στη νέα μηχανή αναζήτησης τα στοιχεία του video που θα επιθυμούν να δουν και αυτή θα τους παρουσιάζει αμέσως όλα τα video που θα είναι σχετικά με την αναζήτηση.
Τα …καλά νέα όμως δε σταματούν εδώ, αφού η εταιρία έχει προβλέψει και μια νέα λειτουργία. Συγκεκριμένα, στο εξής, στο δεξί κλικ του «ποντικιού» σας, θα υπάρχει λειτουργία η οποία θα σας επιτρέπει να αποθηκεύετε αμέσως το video που επιθυμείτε. Η λειτουργία αυτή θα ονομάζεται «download to your pc», με τους εφευρέτες της να δηλώνουν ήδη ικανοποιημένοι από τα πρώτα αποτελέσματα.

Πηγη:newsbomb

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

11:54 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top