Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Τηγανιτές πατάτες χωρίς τύψεις!

Posted by ola-xima  |  2 comments


Αποφύγετε το τηγάνισμα..

Επιτέλους μπορούμε να φάμε πατάτες με τη γεύση της τηγανιτής, αλλά με τις θερμίδες της ψητής!

Συστατικά

Πατάτες
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι
Κίτρινο τυρί

Οδηγίες

Κόβουμε τις πατάτες όπως θα τις κόβαμε για τηγάνι.
Τίς βάζουμε σε ένα ταψί αντικολητικό.
Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη.
Ανακατεύουμε με τα χέρια καλά.
Ψήνουμε στον αέρα στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Όταν τις βγάλουμε, ρίχνουμε το τριμένο τυρί.

Πηγη:newsbeast

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

11:40 π.μ. Share:

2 σχόλια:

  1. Τι ευτυχία...επιτέλους να φάμε πατάτες και να μην αισθανόμαστε ότι παίρνουμε όλα τα λιπαρά του κόσμου!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top