Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Τι σκέφτεται την ώρα του σεξ;

Posted by ola-xima  |  No comments


Είναι κοινό μυστικό πως οι περισσότεροι άντρες σκέφτονται με το»κάτω» κεφάλι και μόνο..

Όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται, κατά τη διάρκεια του σεξ το κεφάλι του αγαπημένου σου λειτουργεί το ίδιο καλά με το μυαλό που κουβαλά ανάμεσα στα πόδια του. Άλλωστε, δεν έχει τόση σημασία το γιατί σκέφτεται αλλά το τι σκέψεις κάνει. Εμείς σου αποκαλύπτουμε όσα θα ήθελες να ξέρεις και εσύ θα αποφασίσεις.
1. Πρόωρη εκσπερμάτωση: ένα από τα βασικά άγχη που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι η ίδια η διάρκεια. Πολλοί άντρες (ειδικά τις πρώτες φορές που κάνουν έρωτα με μια νέα παρτενέρ) αγχώνονται μήπως τελειώσουν πολύ γρήγορα. Για να ξεπεράσουν το κόμπλεξ αυτό, κάποια από τα αγόρια σκέφτονται πως εκείνη τη στιγμή πραγματοποιούν κάποια δυναμική χειρωνακτική εργασία που πρέπει οπωσδήποτε να φέρουν εις πέρας. Άλλος πιστεύει πως είναι εργάτης και με το τρυπάνι του πρέπει να πραγματοποιήσει κάποιο έργο στο οδόστρωμα ενώ άλλος φαντάζεται πως είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και στόχος του είναι το γκολ.
Από την άλλη μεριά, όσοι έχουν αντιμετωπίσει και στο παρελθόν προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτωσης, προσπάθουν να αποστασιοποιηθούν όσο περισσότερο μπορούν από αυτό που κάνουν ή από τα συναισθήματα που νιώθουν για την κοπέλα τους. Συνήθως, όσο περισσότερο θέλουν μια γυναίκα το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο, το ίδιο και η αποστασιοποίηση. Γι΄αυτό και μπορεί κάποιες φορές να τον ρωτάς αν σ’ αγαπάει πάνω στην πράξη, κι εκείνος να μην απαντά (προσπαθώντας να μην εμπλέξει το μυαλό του με συναισθήματα εκείνη τη στιγμή ακριβώς) και για το λόγο αυτό πολλοί αποφεύγουν και την οπτική επαφή (ε ναι, αυτή είναι και μια από τις αιτίες που το σεξ στα τέσσερα είναι τόσο διαδεδομένο).
Μην ξεχνάς πως οι άντρες είναι οπτικοί τύποι. Όσο περισσότερο σε βλέπει να το ευχαριστιέσαι, τόσο διεγείρεται και ο ίδιος και κινδυνεύει να ολοκληρώσει. Η συναισθηματική απόσταση είναι αυτή που τον βοηθά να συγκρατεί το πάθος και να έρχεται σε οργασμό ξανά και ξανά, χωρίς να εκσπερματώσει αμέσως.
2. Άλλες γυναίκες: ακόμα και οι άντρες που έχουν στο πλευρό τους τις πιο σέξυ γυναίκες, πολλές φορές φαντασιώνονται κάποια άλλη καυτή γυναίκα κατά τη διάρκεια του έρωτα. Μπορεί να είναι η Αντζελίνα Τζολί ή η χειμώδης σερβιτόρα της κοντινής καφετέριας. Το γεγονός αυτό δεν ανήκει στην απιστία (μην ακούς όσα λέγονται για απιστία του μυαλού), ούτε σημαίνει πως θέλει να σε αφήσει. Απλά κάποιες φορές ακόμα και η φαντασιακή ποικιλία μπαίνει στο παιχνίδι, έστω κι αν ο καλός σου είναι πέρα για πέρα μονογαμικός. Οι άποψη που έχουν πολλοί άντρες (δεν σημαίνει ότι είναι σωστή) αντικατοπτρίζεται στα εξής:
»Ακόμα και κατά τη διάρκεια του καλύτερου και πιο ευτυχισμένου γάμου, το σεξ μπορεί να βαλτώσει και να καταντήσει λίγο ως πολύ μονότονο. Για το λόγο αυτό, ένας άντρας μπορεί να ανατρέξει ακόμα και σε παλιές σεξουαλικές του εμπειρίες για να διεγερθεί. Το κλειδί είναι να μην μπεις 100% στην ανάμνηση, γιατί κινδυνεύεις να φωνάξεις το όνομα κάποιας άλλης γυναίκας». Αυτά τουλάχιστον υποστηρίζει ο συγγραφέας του βιβλίου »Η σκληρή αλήθεια για το γάμο και τους άντρες».
Εννοείται πως δεν πρόκειται να σου εξομολογηθεί ποτέ μια τέτοια αλήθεια, αφού ξέρει πόσο μεγάλη ανασφάλεια θα σου προκαλέσει, ειδικά αν η άλλη γυναίκα είναι κάποια πρώην και όχι κάποια διάσημη σεξοβόμβα όπως η Πάμελα Άντερσον.
3. Αν δεν έχει όρεξη, θα σκεφτεί οτιδήποτε: κάποιες φορές, υπάρχει και το καταναγκαστικό σεξ και για τα αρσενικά. Όχι φυσικά με την έννοια που το εννοούμε εμείς οι γυναίκες (ο άντρας μου θέλει, ας μην του χαλάσω το χατίρι), αλλά ως εξής:
Εκείνος μπορεί να έχει πολύ καιρό να κάνει σεξ, και να του την πέσει μια κοπέλα μέτρια που δεν τον ανάβει και πολύ. Ε, εκεί και υπό την πίεση των φίλων (μην τον πουν και ξενέρωτο), κάνει το ψυχικό, ενώ παράλληλα φαντάζεται πως εκείνη τη στιγμή πραγματοποιεί κάτι που του αρέσει: μια άλλη γυναίκα, μια αγαπημένη ασχολία, οτιδήποτε.
Πριν βιαστείς να καταδικάσεις τον αγαπημένο σου για όλα τα παραπάνω, σκέψου καλά: το προχτεσινό βράδυ, ο Μπραντ Πιτ δεν ήταν εκείνος που φαντασιωνόσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του σεξ;

Πηγή:greek-radar

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

10:18 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top