Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Φέργκιουσον: «Χωρίς φόβο στον τελικό»

Posted by ola-xima  |  No comments


Έτοιμος για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ..

Κατάλληλα προετοιμασμένη θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Ο Σκωτσέζος τεχνικός πιστεύει ότι η ομάδα του θα ανταπεξέλθει χάρη στην εμπειρία της στη διοργάνωση.

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να είμαστε απαισιόδοξοι. Θα πάμε με αυτοπεποίθηση. Παίζουμε κόντρα σε μία φανταστική ομάδα που είχε καταπληκτική απόδοση στη διάρκεια της χρονιάς. Δεν υπάρχει όμως λόγος να φοβηθούμε. Θα βρούμε τη λύση να τους αντιμετωπίσουμε», τονίζει αρχικά ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων που στη συνέχεια κάνει ιδιαίτερη μνεία στον… κατάσκοπο-φίλο του Ζοσέ Μουρίνιο:

«Μιλάω συχνά μαζί του. Η Ρεάλ είναι διαφορετική ομάδα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από την άλλη τους ξέρουμε καλά. Δεν τους βλέπουμε πρώτη φορά. Τους έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές φέτος, όμως στη συλλογή πληροφοριών ο Ζοσέ θα μου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος».

Τέλος ο Φέργκιουσον ελπίζει ο τελικός να είναι αντάξιος των προσδοκιών, ώστε να δικαιωθούν όσοι επιθυμούσαν να δουν τους δύο αντιπάλους ξανά σε τελικό μετά το 2009: «Κοιτώντας την Μπαρτσελόνα από την αρχή της χρονιάς, περίμενες να φτάσουν στον τελικό. Το Γουέμπλεϊ είναι κάπως ουδέτερο γήπεδο και εμείς θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι αυτή τη φορά. Έχουμε περισσότερη εμπειρία τώρα. Θα είναι πολύ όμορφος τελικός, αντάξιος της ιστορίας των δύο ομάδων. Τα παιχνίδια της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα είχαν διαφορετική ένταση, γιατί υπάρχει σφοδρή αντιπαλότητα λόγω του τοπικού χαρακτήρα. Τώρα θα είναι αλλιώς».

Πηγη:newsbeast

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

11:40 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top