Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Τον μαχαίρωσε γιατί δεν δέχτηκε να κάνει σεξ μαζί του

Posted by ola-xima  |  No comments


Επί δύο ώρες ο δράστης ταμπουρωμένος στο τροχόσπιτο..

Ένας 57χρονος μαχαίρωσε έναν νεαρό άντρα γιατί αρνήθηκε να συνευρεθεί μαζί του. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Στάντφορντ ενώ άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες που ο 28χρονος βρέθηκε στο τροχόσπιτο του θύτη.

Το θύμα μόλις τραυματίστηκε έτρεξε έξω από το τροχόσπιτο και ενώ αιμορραγούσε κατάφερε να τρέξει τέσσερα τετράγωνα, όπου και τον βρήκαν οι αστυνομικοί αιμόφυρτο.

Ο νεαρός διακομίσθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ ο τραυματισμός του ήταν επιφανειακός.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, που είχε υποδείξει το θύμα ότι βρισκόταν το τροχόσπιτο, αντίκρισαν τον 57χρονο γυμνό με ένα μαχαίρι στο χέρι. Μόλις αυτός τους είδε, ταμπουρώθηκε μέσα στο τροχόσπιτο ενώ λίγη ώρα νωρίτερα στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, είχε προσπαθήσει να μαχαιρώσει ένα αστυνομικό σκύλο.

Τελικά ο 57χρονος παραδόθηκε μετά από δυο ώρες και αφού έγινε χρήση χημικών και πλαστικών σφαιρών από τους αστυνομικούς.

Ο θύτης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της αντίστασης κατά των αρχών και της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ ο νεαρός βρίσκεται εκτός κινδύνου.

 Πηγη:newsbeast

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

2:07 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top