Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ομοφυλόφιλοι έγιναν ξαφνικά... πολύτεκνοι!

Posted by ola-xima  |  No comments


Απέκτησαν τέσσερα παιδιά με παρένθετη μήτερες!..

Πανευτυχείς και διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να είναι οι καλύτεροι γονείς του κόσμου δηλώνει ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων ανδρών που έγιναν μπαμπάδες τεσσάρων παιδιών!

Μπορεί να ήθελαν να αποκτήσουν οικογένεια και ένα παιδί, η τύχη, όμως, άλλα τους επιφύλασσε. Ο Τόνι και ο Μπρετ αποφάσισαν το 2009 να ταξιδέψουν στην Ινδία και να γίνουν γονείς με τη μέθοδο της παρένθετης μητρότητας. Μετά από επανειλημμένες απόπειρες οι οποίες απέτυχαν, οι γιατροί στο Δελχί πρότειναν την εμφύτευση τεσσάρων ωαρίων από δωρήτριες και σπέρμα από τους δύο άντρες, σε δύο γυναίκες οι οποίες θα δέχονταν, αντί πληρωμής, να γίνουν παρένθετες μητέρες.

Η όλη διαδικασία στοίχισε στους δυο μπαμπάδες 130.000 δολάρια περίπου, ενώ οι δύο γυναίκες έλαβαν από  6.000 - 7.000 δολάρια η κάθε μία.

«Δεν μας ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος. Ας σκεφτούν και ας πουν ό,τι θέλουν. Είναι δική τους υπόθεση. Εμάς μας ενδιέφερε να γίνουμε γονείς, να έχουμε τη δική μας οικογένεια, αυτό είναι όλο. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε οι καλύτεροι γονείς του κόσμου» είπε ο Τόνι, ο οποίος πήρε 12μηνη άδεια από τη δουλειά του για να μπορέσει να φροντίσει τα μωρά.

Πηγη:newsbeast

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

11:45 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top