Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

Φέρνουν τον Ροναλντίνιο

Posted by ola-xima  |  No comments


Βλάσης Τσάκας: Θα γίνει χαμός..

Ο Βλάσης Τσάκας ξαναχτυπά με νέα δήλωση. Ο συνεργάτης του Αλ Σαούντ υποστήριξε ότι «έχει κλείσει ο Ροναλντίνιο και ο Βραζιλιάνος έρχεται στις 17 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα. Θα γίνει χαμός».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Μιλήσατε σε εφημερίδα και αποκαλύψατε ότι θα γίνει μεταγραφή που… «κάποιοι θα πηδήξουν από τις μάντρες». Ποιο είναι αυτό το όνομα;
«Θα το πω, λοιπόν. Εχουμε κλείσει τον Ροναλντίνιο και ο Βραζιλιάνος έρχεται στις 17 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα. Θα γίνει χαμός. Μιλάμε για μεγάλη μεταγραφή. Ο παίκτης έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό».

Μιλάμε για τεράστια μεταγραφή, σύμφωνα με αυτά που λέτε…
«Τεράστια μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό έλεγα ότι κάποιοι θα πηδήξουν από τις μάντρες».

Πότε θα «κλείσει» η μεταγραφή;
«Περιμένουμε τον παίκτη στην Ελλάδα, όπως είπα στις 17 Δεκεμβρίου. Τα χρήματα είναι πολλά και θα μπουν με σπόνσορα. Όπως, ακριβώς, έχει κάνει και η Μάντστεστερ Σίτι. Θέλω να με πιστέψετε. Γι’ αυτό τόσο καιρό έλεγα για μια μεγάλη μεταγραφή. Το κόστος θα είναι, συνολικά, γύρω στα 30 εκατ. ευρώ. Θα είναι ένα δώρο για τον Παναθηναϊκό πολύ μεγάλο. Ετσι δεν είναι;».

Ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ σε τι «φάση» βρίσκεται;
«Όλα πάνε μια χαρά. Είχαμε πει ότι θα τελειώναμε περίπου στις 21 του μήνα, αλλά βλέπω να μας πάρει τέσσερις – πέντε μέρες παραπάνω. Δυστυχώς, μας καθυστέρησαν, γι’ αυτό και δεν θα προλάβουμε στις 21. Θέλω να διαβεβαιώσω, όμως, τον κόσμο ότι όλα πηγαίνουν περίφημα. Λίγη υπομονή ακόμα».
Πηγή: sport-fm.gr
Πηγη:newsbeast

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

5:35 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top