Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

«Θα έρθει η ώρα που θα πληρώσετε για όλα»

Posted by ola-xima  |  No comments


Ποια είναι η ταυτότητα της Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής (GHS)..

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η ομάδα ελλήνων χάκερ GHS (Greek Hacking Scene) είχε συμμετοχή, μαζί με τους Anonymous, στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή, που η ίδια υποστηρίζει ότι αποτελεί παρακλάδι των Anonymous, δηλώνει πως είναι «το σύνολο όλων των ομάδων χάκερς, οι οποίοι συστρατεύονται γύρω από έναν συγκεκριμένο σκοπό. Να μην επιτραπεί σε όλα εκείνα τα ανθελληνικά στοιχεία που χρησιμοποιούνε το Διαδίκτυο να προσβάλλουν την Ελλάδα και τους Έλληνες μέσα από ιστοσελίδες και blogs».

Μάλιστα, η ομάδα αυτή μέσω ενός βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο δίνει μια πλήρη εικόνα για την ταυτότητα και τον σκοπό της: «Να ξεσηκώσουμε τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους νέους του Διαδυκτίου, τους φοιτητές και τους εργαζόμενους, ανεξάρτητα από το αν ζουν ή εργάζονται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό να αντιταχθούν στην ανθελληνική λαίλαπα του Internet» και συνεχίζει:

«Εθνικοί προδότες πολιτικοί, ξεφτιλίσατε το ανάστημα των Ελλήνων. Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύονται στο έπακρο οι αναρχικοί αλλά και οι αριστεροί/αριστεριστές/κομμουνιστές. προσπαθούν να μεταδώσουν τις χαοτικές και σεχταριστικές ιδεολογίες τους και να φέρουν το χάος και την αναρχία. Θα έρθει η ώρα που θα πληρώσετε για όλα».Πηγη:newsbeast.gr

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

10:32 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top