Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Παραδειγματική ποινή σε βιαστή δύο ανήλικων παιδιών

Posted by ola-xima  |  No comments


O δράστης διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια των παιδιών..

Με ποινή κάθειρξης 36 ετών κατά συγχώνευση, τιμώρησε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου ένα νεαρό Ηρακλειώτη, που κάθισε στο εδώλιο για την αποπλάνηση δύο ανήλικων παιδιών. Πρόκειται για ποινή, που μεταξύ άλλων στέλνει ένα μήνυμα παραδειγματισμού προς όλους εκείνους, οι οποίοι με τις πράξεις τους «τραυματίζουν» σωματικά και ψυχικά μικρά παιδιά, εκμεταλλευόμενοι διάφορες καταστάσεις.

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης. Σύμφωνα με το cretalive.gr, το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο, ούτε καν αυτό του προτέρου εντίμου βίου.

Ο νεαρός παραπέμφθηκε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου με τρεις κατηγορίες:

-της αποπλάνησης ανηλίκων κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση
-της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση
-και της κατοχής και παραγωγής πορνογραφικού υλικού με την χρησιμοποίηση ανηλίκου.

Η συνολική ποινή που του επιβλήθηκε είναι 36 έτη, από τα οποία εκτιτέα είναι τα 25 έτη. Ακόμα το δικαστήριο αποφάσισε την στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για πέντε έτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον των δύο παιδιών και έτσι προσφερόταν να περνάει ώρες μαζί τους, να τα πάει βόλτα ή ακόμα και να τα φιλοξενήσει στο σπίτι του ως ένδειξη της αγάπης που έτρεφε προς αυτά.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν τα ίδια τα παιδιά άρχισαν να συμπεριφέρονται περίεργα και να αντιδρούν στην παρουσία του νεαρού μέχρι που αποκάλυψαν τα όσα είχαν συμβεί.

Να σημειωθεί ότι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου εξέφραζαν την αποστροφή τους για το περιεχόμενο του πορνογραφικού υλικού που βρέθηκε στο σπίτι του νεαρού Ηρακλειώτη.

Πηγη:newsbeast.gr

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

10:14 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top