Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Ληστεία on camera! Απίστευτο video

Posted by ola-xima  |  No comments


Μια γυναίκα περπατά αμέριμνη σε έναν ήσυχο δρόμο της Νάπολης. Ένα αυτοκίνητο σταματά, ένας άνδρας κατεβαίνει και της επιτίθεται..

Τη σπρώχνει, τη χτυπά. Και όλα αυτά μόνο και μόνο για να της πάρει την τσάντα. Και ενώ τη ρίχνει πάνω σε ένα αυτοκίνητο, βγαίνει και ο συνεργός του. Χτυπάει κι εκείνος.

Το τελειωτικό χτύπημα είναι στο πρόσωπο. Οι δυο... νταήδες καταφέρουν και αποσπούν την τσάντα. Μπαίνουν στο αυτοκίνητο και εξαφανίζονται.

Το θύμα είναι μια γυναίκα μέσης ηλικίας. Και ο γιος της αποφάσισε να την προστατεύσει. Όπλο του; Η τεχνολογία.

Βρήκε το video της ληστείας από μια κάμερα ασφαλείας. Και το ανέβασε το YouTube. Προσέφερε μάλιστα αμοιβή 2.000€ σε όποιον του προσφέρει πληροφορίες για τους δυο «μάγκες» που έκλεψαν τη μητέρα του.

Μόλις ανέβηκε το video, αναπαράχθηκε από ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και προβλήθηκε στην τηλεόραση. «Αυτή είναι μια ληστεία που έγινε στις 28 Φεβρουαρίου στο Φραταματζιόρε της Νάπολης. Αν ξέρετε κάτι για τους δυο ληστές (τους δυο ηλίθιους) σας παρακαλώ ενημερώστε με για να τους δείξω πως χτυπούν κάποιον. Αυτή η γυναίκα είναι η μητέρα μου και ειλικρινά με εξόργισε πως επιτέθηκαν σε ένα ανυπεράσπιστο άτομο.

Αν οποιοσδήποτε μπορεί να μου δώσει τα ονόματα αυτών των δυο ανθρώπων, προσφέρω αμοιβή 2.000€», αναφέρει το μήνυμα που έγραψε όταν ανέβασε ο video ο Τζουζέπε, γιος του θύματος.

Πηγή:newsit.gr

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

11:21 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top