Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Το καλύτερο μαγικό κόλπο όλων των εποχών

Posted by ola-xima  |  1 comment


Απίστευτο βίντεο..




Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

5:27 μ.μ. Share:

1 σχόλιο:

  1. ΤΙΤΛΟΣ

    Γιατί, φτάσαμε...ως εδώ!


    Ο Λαϊκισμός και η Δημοκοπία, ο Κομματικός Εκμαυλισμός του Πολίτη(1) και η Πελατειοκρατία(2), η Πολιτική Υστεροβουλία, η Κομματοκρατία(3) και ο Άκρατος Κομματισμός, κατάντησαν μεγάλη μερίδα Πολιτικών στη Χώρα μας, από "ΥΠΗΡΕΤΕΣ", σε "ΜΕΤΑΠΡΑΤΕΣ" της Πολιτικής-και όχι μόνο Συνείδησης του Πολίτη!
    Κατά συνέπεια, η σχέση Πολίτη-Πολιτικού, αντί να είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ, κατάντησε να είναι ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ! Να είναι "ΣΧΕΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΉΣ"!
    Έτσι, όχι σπανίως, η Πολιτική (όταν βέβαια ασκείται) γίνεται "θέατρο" πολιτικού αμοραλισμού- πολιτικής και κομματικής φαυλότητας!
    Ο δε Πολίτης, από "κύτταρο της δημοκρατίας", εκφυλίζεται σε "υποχείριο" (γίνεται το θύμα-το μέσο προς ικανοποίηση)-όχι σπάνια, "φαύλων" ιδιοτελών-υστερόβουλων προσωπικών επιδιώξεων και κομματικών σκοπιμοτήτων, ή... "καμιά φορά!", παράνομων-πέρα από κάθε ήθος και κάθε Νομιμότητα συμφερόντων!

    Κατά συνέπεια, Τα ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ του Πολίτη (στις εκάστοτε εκλογές), στην πλειονότητα των περιπτώσεων, αντί να είναι ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, δηλ. ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΉΘΟΥΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ και ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, εκφυλίστηκαν, σε Κριτήρια "Καλύτερης Πελατειακής Συναλλαγής και Υποστήριξης", "Καλύτερου και αποτελεσματικότερου Κομματικού Εκμαυλισμού" και... "Πολιτικής Φαυλότητας"!!!
    Να, μάς ... "χαιρόμαστε"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top