Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Βάφτιζε το ανθρώπινο κρέας στρουθοκάμηλο και το πουλούσε…

Posted by ola-xima  |  No comments


Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία για μια υπόθεση που συγκλονίζει σήμερα την Κίνα..

Ένας 56χρονος άνδρας ο οποίος ζει στην επαρχία Γιουνάν, κατακρεουργούσε ανθρώπους, ξήλωνε το δέρμα τους και το πουλούσε ως δέρμα στρουθοκαμήλου.
Ο Ζανγκ Γιονγκμίνγκ συνελήφθη στα πλαίσια της έρευνας για το φόνο ενός 19χρονου, όταν στο σπίτι του βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο και η πιστωτική κάρτα του θύματος.
Σύμφωνα με την αστυνομία όμως η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ, αφού στην περιοχή το τελευταίο διάστημα έχουν εξαφανιστεί 17 πρόσωπα χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος. Μάλιστα, όλοι τους κατοικούσαν κοντά στον 56χρονο.
Κάτοικοι του χωριού τον περιγράφουν ως καννιβαλιστικό τέρας. Στο σπίτι του μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες κρέμονταν πλαστικές σακούλες από τις οποίες εξείχαν οστά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα του Χονγκ Κονγκ "Στάνταρντ", η αστυνομία ανακάλυψε στο σπίτι του ύποπτου δεκάδες βολβούς ματιών διατηρημένους μέσα σε μπουκάλια οινοπνευματωδών.
Ακόμη, βρέθηκαν κομμάτια ανθρώπινης σάρκας τα οποία είχε κρεμάσει σε τοίχους προκειμένου να ξεραθούν. Η αστυνομία ανακοίνωσε πως είναι πιθανό ο Ζανγκ να έτρεφε τα τρία σκυλιά του με ανθρώπινη σάρκα, ένα μέρος της οποίας πωλούσε επίσης στην αγορά λέγοντας πως είναι κρέας στρουθοκαμήλου.
Να σημειωθεί πως παλιότερα είχε εκτίσει ποινή 20 ετών για ανθρωποκτονία.

Πηγή:newsbomb.gr

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

11:28 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top