Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Απίστευτο: Ερεθίζεται...με τα πάντα!!!

Posted by ola-xima  |  1 comment


Τι γίνεται όμως όταν
φτάνουμε στο άλλο άκρο και καταλήγουμε να ερεθιζόμαστε με τα πάντα;;;

Κάτι τέτοιο συμβαίνει με την 39χρονη Joleen Baughman από το Μεξικό, παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών που μετά από ένα τροχαίο είχε την τύχη-ατυχία να πάθει μια ανεπανόρθωτη ζημιά, με αποτέλεσμα να ερεθίζεται με το παραμικρό.

Η πάθηση αυτή που ονομάζεται "Ακούραστο Γεννητικό Σύνδρομο" ή "Σύνδρομο Συνεχούς Σεξουαλικής Επιθυμίας" είναι αρκετά σπάνια. Ουσιαστικά, μετά το ατύχημα, ένα νεύρο της νεφρικής πυέλου της, που ελέγχει τη σεξουαλική επιθυμία, πειράχτηκε κι έτσι μπορεί να ερεθιστεί ακόμα και την ώρα που σκουπίζει, κάθεται στο λεωφορείο ή όταν απλώς περπατά σε ένα δωμάτιο.

Κι αν αυτή η ζημιά αρχικά της φάνηκε ωραία και αποφάσισε να το χαρεί με τον άνδρα της, πλέον της έχει γίνει ένας ανυπόφορος εφιάλτης. Όπως δήλωσε η ίδια: "Είναι ανυπόφορο. Και μόνο η αίσθηση των ρούχων που τρίβονται πάνω μου με ανάβει και έτσι δεν μπορώ να σκέφτομαι καθαρά. Ντρέπομαι πολύ για την κατάστασή μου και μου είναι αδύνατο να συγκεντρωθώ".

Πηγη:to-gamato.com

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

12:29 μ.μ. Share:

1 σχόλιο:

  1. ΕΡΕΘΙΖΕΤΑΙ...και με τους πολιτικούς;;;
    Ε!!!... αυτό θα πήγαινε πολύ!!!


    Υπάρχουν Σήμερα Πολιτικοί / Ηγέτες

    Ηγέτης είναι ο Νουνεχής, ο Σώφρων Πολιτικός. Είναι ο Μπροστάρης!

    ...Εκείνος που τραβά μπροστά:

    Που, ο λαός τον ακολουθεί επειδή τον εμπιστεύεται.

    Που αποτελεί το παράδειγμα προς μίμηση!

    Ηγέτης δεν είναι, ούτε ο πολιτικός ουραγός, ούτε ο πολιτικός αρουραίος! πολύ δε περισσότερο ο "πολιτικός-λαγός"!!!

    Δεν είναι Ουραγός!

    Δεν είναι εκείνος που παραγγέλλει διαρκώς δημοσκοπήσεις, έτσι ώστε να μπορεί "να ακολουθεί τον λαό από πίσω"! Στα μετόπισθεν!... Όπως ένα φοβισμένο/κουρασμένο κοπρόσκυλο, που, στο κυνήγι, αγκομαχώντας ακολουθεί τον κυνηγό και αφεντικό του από πίσω!!!

    Ως αναφορά τους σημερινούς πολιτικούς, πληνέλαχίστων εξαιρέσεων(που συνήθως επιβεβαιώνουν τον κανόνα ), το είδος εκείνο που επιβιώνει και "ευδοκιμεί" σήμερα είναι οι πολιτικοί αριβίστες, οι τυχοδιώκτες, οι καιροσκόποι και οι πολιτικοί "μετρίου αναστήματος": τα λεγόμενα "πολιτικά ανθρωπάκια"!

    * Εκείνοι που αναδεικνύονται δυστυχώς...(και διαρκώς!) μέσω των Κομματικών Μηχανισμών!

    * Εκείνοι που εκφυλίζουν, σκόπιμα(;)-και προς ίδιον όφελος τον Πολίτη-Ψηφοφόρο σεΠελάτη-Ψηφοφόρο(!), για να εξασφαλίζουν στο διηνεκές την εκλογή και την επανεκλογή τους!

    * Εκείνοι που θεωρούν την ψήφο του πολίτη ως Κληρονομικό Δικαίωμα και ... ποιούν τη φαυλότητα αρετή!!!

    *Εκείνοι που στην πλειονότητά τους θέτουν συνήθως το Προσωπικό τους Συμφέρον και την "Εξουσιομανία" τους, πάνω από τοδημόσιο συμφέρον και το κοινό καλό!!!

    Υ.Γ.

    "... και ενώ αυτοί μάς κλέβουνε, τον κλέφτη να γυρεύουνε..."!

    Λέτε (και) αυτό να αποτελεί τον κύριο λόγο που φτάσαμε ως εδώ;...και συνεχίζουμε-"συνηθίζουμε" στα, "όλο και Χειρότερα";...!

    Ευ-δαίμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top