Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ – Υφυπουργός Υγείας: Ήρθα στην εκπομπή σας γιατί δεν έχω τί να κάνω στο υπουργείο

Posted by ola-xima  |  1 comment


Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!!!

Μία απίστευτη δήλωση έκανε η υφυπουργός Υγείας, Φωτεινή Σκοπούλη, η οποία είπε πως έδωσε το «παρών» σε τηλεοπτική εκπομπή γιατί δεν έχει ακόμη τί να κάνει στο υπουργείο.
«Τα προβλήματα είναι πολύ μεγάλα και είναι αυτά σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο σε αυτούς που συμμετέχουν στο σύστημα υγείας»είπε η υφυπουργός Υγείας φιλοξενούμενη σε τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ, συμπληρώνοντας πως «δεν υπάρχει χρόνος για να καθυστερούμε».
«Το υπουργείο δεν μπορεί να συμπεριφέρεται πλέον όπως συμπεριφερόταν εδώ και χρόνια» είπε η κυρία Σκοπούλη ενώ έκανε λόγο για σύσταση επιτροπών σοφών.
Η υφυπουργός Υγείας τόνισε πως ακόμη δεν έχει αρμοδιότητες στο υπουργείο:«Ήρθα εδώ γιατί δεν έχω τι να κάνω στο Υπουργείο, δεν έχω ακόμα αρμοδιότητες», εξήγησε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.

Δείτε το βίντεο:



Πηγή:lay-out.gr

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

6:25 μ.μ. Share:

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ "ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΟ"-ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ(1)


    ...Και όμως, τα λεφτά του εκλογικού επιδόματος "βαπτισμένου" ως "Μετεκλογικού Επιδόματος" (λες και το "Μετεκλογικό Επίδομα" δεν είναι Εκλογικό Επίδομα"!) δόθηκαν!!!

    Παρά τις βαρύγδουπες , τις υποκριτικές και άνευ κανενός ειδικού πολιτικού βάρους (όπως εκ των πραγμάτων, καταδείχθηκε) δηλώσεις του Πρωθυπουργού!!!

    ...Ντροπή!
    Ντροπή στους... αδιάντροπους!!!

    Αντί να γίνεστε το παράδειγμα προς μίμηση για τον κάθε πολίτη, δυστυχώς επιμένετε με τις πράξεις, τις αποφάσεις, με τον εγωκεντρισμό, με την ιδιοτέλεια, με το "ήθος" και με τον Πολιτικό Αμοραλισμό σας να προκαλείτε διαρκώς τους πολίτες!
    ..."χωρίς αιδώ"!
    Αίσχος!

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ-ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ-ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ



    1.Παραθέτουμε σχόλιο που δημοσιεύτηκε προγενέστερα στον "enikos.gr"

    Ιδού το εν λόγω Σχόλιο:

    << Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2012 6:21 μ.μ.

    ΤΙΤΛΟΣ


    ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ… «ΔΙΑ ΤΗΣ… ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ» !


    Απίστευτο! Συμβαίνει κι αυτό!
    Στη χώρα της … «φαιδράς πορτοκαλέας»!...Στη χώρα μας!
    …1000 ευρώ Εκλογικό Επίδομα, παρότι η Βουλή είναι κλειστή ! Επίδομα (ενδεχομένως, «ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης στο σπίτι τους!») για τους υπάλληλους της Βουλής την ημέρα των Εκλογών (που η Βουλή είναι κλειστή!) και… μηδενική αποζημίωση στους πραγματικά εργαζόμενους: Στα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών!... Όταν, τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών αποζημιώνονται (για την ημέρα των Εκλογών, Κυριακή-αργία) με το… «παράσημο» της… «ανοικτής παλάμης»!!!
    …Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, κανείς εχέφρων πολίτης σε όποιον πολιτικό χώρο και αν ανήκει, παρά να μην επαινέσει την προσωπική παρέμβαση του Πρωθυπουργού στον Πρόεδρο της Βουλής για την ακύρωση-για την μη καταβολή-του εν λόγω απαράδεκτου και προκλητικού επιδόματος!
    Όταν μάλιστα, όταν… το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων Πολιτών στενάζει από την ανέχεια και την εξαθλίωση, μη μπορώντας να σηκώσει το βάρος των κάθε είδους «παράνομων-νομίμων» χαρατσιών, των δυσβάστακτων φόρων και όλων των άλλων… αυθαίρετων- των αντισυνταγματικών φόρων και των άδικων «φόρων κατοχής»!

    Ας ευχηθούμε λοιπόν,

    «Καλή Ευόδωση» και στις επόμενες – αναμενόμενες – αναγκαίες και απαρέγκλιτες παρόμοιες νουνεχείς παρεμβάσεις του και σε θέματα που θα αφορούν τις Συντάξεις και όλα τα άλλα απίστευτα (…και όμως προκλητικά!) προνόμια των Εθνοπατέρων μας που μερικά εξ’ αυτών ισχύουν- και έχουν την μοναδική και την Παγκόσμια αποκλειστικότητα να υπάρχουν και να εξακολουθούν να ισχύουν – ακόμα και σήμερα, στη χώρα μας!

    …Στη χώρα της «ποιητικής» Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας!.. Στη χώρα… «της φαιδράς πορτοκαλέας»! … Στη χώρα μας!!!

    Ευ-δαίμων >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top