Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Λουκέτο στην ΕΡΤ

Posted by ola-xima  |  4 comments


Δείτε τα βίντεο...





Πηγη:newsbeast.gr

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

9:47 μ.μ. Share:

4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ: «ΠΟΝΑΕΙ ΔΟΝΤΙΚΟΒΕΙ ΚΕΦΑΛΙ»;;;



    …Δείγμα, ή απόδειξη:

    • Της ανικανότητας;
    • Της ανεπάρκειας;
    • Της ανευθυνότητας ή της… μικρόνοιας;

    Εκ μέρους της εσωτερικής Τρόικας; ή… εκ μέρους του Πρωθυπουργού και… του Υπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ;
    ... ή, και των δύο μαζί;;;

    …Έτσι κι αλλιώς όταν κάποιος, αντί να αντιμετωπίσει (…) το πρόβλημα εντοπίζοντας τα αίτια του, εκτιμώντας τα παράλληλα στις πραγματικές του διαστάσεις, καταφεύγει σε επιπόλαιες και αυθαίρετες λύσεις, μάλλον περί μικρόνοιας θα πρόκειται!!!

    Συγχαρητήρια!
    Και εις… ανώτερα!




    Υ.Γ.
    Συν τοις άλλοις όμως, η χώρα μας, διαρκώς, αποδομείται καταστροφικά!... (βλ. αποδόμηση κράτους χωρίς να δημιουργείται στη θέση του κάτι καλύτερο) δηλαδή: αποδόμηση της Υγείας, Κοινωνικής Πρόνοιας, του Κοινωνικού Κράτους και του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΙΣΤΟΥ!

    Και. δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας μας θεωρούνται ως «εισοδηματίες!» και εξαναγκάζονται να δηλώσουν το… «φορολογητέο τους εισόδημά!» δηλαδή, αναγκάζονται προς φορολόγηση(;) ακόμα και εκείνοι με εισόδημα κάτω του απόλυτου ορίου της φτώχειας!(1) Εκείνοι που, σε πάρα πολλές περιπτώσεις, το ετήσιο εισόδημά τους είναι μικρότερο από 700-800 € το χρόνο! Δηλαδή, και εκείνοι με εισόδημα κατά πολύ μικρότερο του ελαχίστου προς επιβίωση-των πέντε ευρώ την ημέρα, που υποχρεούται η κάθε πολιτεία να τους προσφέρει, σύμφωνα με τον ΟΗΕ!
    Δεν φτάνει λοιπόν που η ίδια η πολιτεία… τούς τα στερεί δια της ανύπαρκτης, της ανεπαρκούς ή της ασήμαντης κοινωνικής πρόνοιας, αλλά επιχειρεί να «βαφτίσει» και αυτά τα λίγα ψίχουλα με τα οποία μόλις επιβιώνουν-υποσιτιζόμενοι, ως «εισόδημα!»… Για το οποίο μάλιστα υποχρεούνται να κάνουν και φορολογική δήλωση!
    Και το… πιο ευτράπελο και συνάμα πιο τραγικό για αυτούς είναι ότι, το κράτος, τους έχει ήδη υπέρ-φορολογήσει με τον τόσο υψηλό ΦΠΑ που έχει επιβάλει στην κατανάλωση , τον οποίο αναγκαστικά έχουν πληρώσει για να αγοράσουν τα είδη πρώτης ανάγκης, για επιβιώσουν… ΟΡΙΑΚΑ!!!


    Σημείωση:
    (1) Αρκεί να έχουν το «τεκμήριο ενός σαράβαλου αυτοκινήτου, ή να εμπίπτουν σε οτιδήποτε άλλο τέχνασμα αυθαίρετης-φασιστικής φορολόγησης, κατάπτυστο δείγμα της αδυναμίας-της ανικανότητας τους να εισπράξουν φόρους από τα φοροδιαφεύγοντα είτε εδώ είτε στο εξωτερικό υψηλά εισοδήματα !

    Ευ-δαίμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν Σήμερα Πολιτικοί / Ηγέτες;



    Ηγέτης είναι ο Νουνεχής, ο Σώφρων Πολιτικός. Είναι ο Μπροστάρης!
    ...Εκείνος που τραβά μπροστά:

    -Που ο λαός τον ακολουθεί επειδή τον εμπιστεύεται.
    -Που αποτελεί το παράδειγμα προς μίμηση!

    Ηγέτης δεν είναι, ούτε ο πολιτικός ουραγός, ούτε ο πολιτικός αρουραίος! πολύ δε περισσότερο ο "πολιτικός-λαγός"!!!

    Δεν είναι Ουραγός!

    Δεν είναι εκείνος που παραγγέλλει διαρκώς δημοσκοπήσεις, έτσι ώστε να μπορεί… "να ακολουθεί τον λαό από πίσω"! Στα μετόπισθεν! Όπως ένα φοβισμένο/κουρασμένο κοπρόσκυλο, που, στο κυνήγι, αγκομαχώντας ακολουθεί τον κυνηγό και αφεντικό του από πίσω!!!

    Ως αναφορά τους σημερινούς πολιτικούς, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (που συνήθως επιβεβαιώνουν τον κανόνα) το είδος εκείνο που επιβιώνει και "ευδοκιμεί" σήμερα είναι οι πολιτικοί αριβίστες, οι τυχοδιώκτες, οι καιροσκόποι και οι πολιτικοί "μετρίου αναστήματος": Τα λεγόμενα "πολιτικά ανθρωπάκια"!

    * Εκείνοι που αναδεικνύονται δυστυχώς...(και διαρκώς!) μέσω των Κομματικών Μηχανισμών!

    * Εκείνοι που εκφυλίζουν, σκόπιμα(;)-και προς ίδιον όφελος, τον Πολίτη-Ψηφοφόρο σε Πελάτη-Ψηφοφόρο(!), για να εξασφαλίζουν στο διηνεκές την εκλογή και την επανεκλογή τους!

    * Εκείνοι που θεωρούν την ψήφο του πολίτη ως Κληρονομικό Δικαίωμα και ... ποιούν τη φαυλότητα αρετή!!!

    *Εκείνοι που, στην πλειονότητά τους, θέτουν συνήθως το Προσωπικό τους Συμφέρον και την "Εξουσιομανία" τους πάνω από το δημόσιο συμφέρον και το κοινό καλό!!!


    Υ.Γ.

    "... και ενώ αυτοί μάς κλέβουνε, τον κλέφτη να γυρεύουνε..."!
    Σουρής

    Λέτε (και) αυτό να αποτελεί τον κύριο λόγο που φτάσαμε ως εδώ;
    ...Και συνεχίζουμε-"συνηθίζουμε" στα, "όλο και Χειρότερα";...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ, ΕΛΠΙΔΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ;



    ...Όχι! Αυτή τη "στιγμή" δεν υπάρχει ελπίδα!

    Ίσως όμως στο μέλλον να υπάρξει η προοπτική, που θα γεννήσει την ελπίδα!
    -Πότε όμως, ... Ποτέ;;;
    -Ίσως, ... κάποτε!!!

    * Όταν... θα πεθάνει ο Παλαιοκομματισμός.
    * Όταν στο μέλλον, ο Παλαιοκομματικός Πολιτικός - ο υστερόβουλος... ο τυχοδιώκτης Πολιτικός, μετεξελιχθεί σε έναν σύγχρονο ανιδιοτελή - αξιοπρεπή Πολιτικό!
    Σε έναν Πολιτικό με προσωπικό κύρος, πολιτικό ήθος, με εντιμότητα και ακεραιότητα χαρακτήρα. Σ' εκείνον που θα αγαπά τον πολίτη και τη χώρα του. Που θα θέτει το Δημόσιο Συμφέρον και το Κοινό Καλό πάνω απ' το "συμφέρον της τσέπης του", πάνω απ' το κάθε προσωπικό και το κομματικό του συμφέρον!

    Δηλαδή,
    ...όταν, ο Πολιτικός... "Λαμόγιους Πελάτους-Πελάτους Τυχοδιώκτους!" μετεξελιχθεί σε έναν έντιμο και αξιοπρεπή Πολιτικό!
    Στο σπάνιο εκείνο, στις μέρες μας, είδος του... "ΑΝΘΡΩΠΟΥ - Πολιτικού": Του Πολιτικού "Homo-Politicos" με την κυριολεκτική σημασία του όρου!
    Εκείνου, που... θα εμπνεύσει με το Ήθος, την Εντιμότητα και το Κύρος του ,τον κάθε Πολίτη. Που.. μέσα από ένα "κοινό όραμα" θα ενώσει όλους τους συμπολίτες μας και θα τους δώσει για άλλη μια φορά την ευκαιρία και τη χαρά για ν' αρχίσουν και πάλι να ονειρεύονται!

    Για να προσπαθήσουν να κτίσουν, να δημιουργήσουν-ξανά, το μέλλον που τους αξίζει! Θέτοντας, ο καθένας μας - μέσα απ' το δικό του μετερίζι, το δικό του λιθαράκι και... όλοι μαζί, από κοινού, τα θεμέλια για την ανοικοδόμηση μιας σύγχρονης αξιοπρεπούς και ευυπόληπτης Χώρας!

    ...Μιας χώρας με κύρος, αντάξιας της Ιστορίας της και του μακραίωνος
    Πολιτισμού της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

    ΤΟ πολιτικό μας Σύστημα, τα Κόμματα και οι Κομματικοί Μηχανισμοί-όπως με δική τους ευθύνη ΚΑΤΆΝΤΗΣΑΝ:

    Κάμανε,
    ...μια σημαντική μερίδα ενός υπερήφανου, φιλότιμου, τίμιου, λεβέντη, εργατικού και φιλόπονου λαού,
    ...να γλείφει τα κόμματα, να ζητιανεύει για ρουσφέτια-"γλείφοντας χεσμένους κώλους", ή "προσκυνώντας Κατουρημένες ποδιές"!!!
    Δηλαδή,
    ...τον εξώθησαν στον ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΌ, στο Βόλεμα, στη Λαμογιά, στην ΑΡΠΑΧΤΗ και στην ΚΟΜΠΙΝΑ ! Αξιώνωντάς τα σε αρετές, με τον χαρακτηρισμό τής Καπατσοσύνης!!!
    Εξ 'ου και το:
    " Άνθρωπος χωρίς κομπίνα πεθαμένος απ' την πείνα"!!!

    ΜΕ Υπέρτατες Αξίες, το απόλυτο-το "στυγνό",το υπέρμετρο ατομικό-"Τομαριστικό" Συμφέρον! Την "κονομισιά", τον εύκολο πλουτισμό το Βόλεμα, την αρπαχτή και την πλήρη αδιαφορία για τον Συνάνθρωπό του και το κοινό καλό!!!

    Και... μετά αναλογιζόμαστε-υποκρινόμενοι γιατί φτάσαμε ως εδώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top