Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Δείτε ζωντανά τι μεταδίδει η ΕΡΤ

Posted by ola-xima  |  11 comments


Δείτε σε live τι μεταδίδει η δημόσια τηλεόραση...

Δείτε live τι μεταδίδει αυτή την ώρα η ΝΕΤ..... ΕΔΩ

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

10:59 π.μ. Share:

11 σχόλια:

  1. “Greek Yes-Men” or “Greek-Exit”?
    Μια Άλλη Άποψη


    Το απαράδεκτο - εκβιαστικό ψευτο-δίλημμα: ή υπογράφουμε χωρίς αντίρρηση ( “Greek Yes-Men” ) τα Μνημόνια (για να μας… «σώσουν»!), ή βγαίνουμε - (θα μας… «βοηθήσουν» να βγούμε) από το Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση (“Greek- Exit”: “Grexit”!) θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι ήταν (και…είναι άραγε, ακόμα;) το πιο ευνόητο-ανόητο ψευτοδίλημμα-μπλόφα, ακόμα και για τους… μετρίως νοήμονες!...

    Συνάμα όμως, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και… ως, το πιο φοβερό και το πιο «σίγουρο» ψευτοεπιχείρημα-δίλημμα για τους φοβισμένους, τους ματαιόδοξους-αριβίστες, τους δουλοπρεπείς και εθελόδουλους , τους ανεπαρκείς οσφυοκάμπτες - πολιτικάντηδες και τους ανόητους!

    * Εκείνους δηλαδή, που δεν είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι η χώρα μας διαθέτει!... ή διαθέτει;…!

    Η εξήγηση είναι απλή:

    -ποιός από τους πιστωτές και δανειστές μας , ιδίως τους ευρωπαίους, πολύ δε περισσότερο τους πέραν του Ατλαντικού φίλους και συμμάχους μας – τους έχοντες τεράστια γεωστρατηγικά συμφέροντα στην περιοχή μας θα ενεργούσε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να διακινδύνευε (ή να συνέβαλε εμμέσως πλην σαφώς ) στην αποσταθεροποίηση μίας υψίστης σημασίας περιοχή;
    Της περιοχής εκείνης στην οποία έχει την τύχη (και συνάμα την ατυχία - ελλείψει ηγετικών προσωπικοτήτων) να βρίσκεται η χώρα μας!
    Της περιοχής εκείνης που συναντώνται και ανταγωνίζονται τεράστια γεωστρατηγικά συμφέροντα! Που αρχίζει από τα ταραχώδη – τα «ευαίσθητα» Βαλκάνια και εκτείνεται έως την Νοτιοανατολική λεκάνη της Μεσογείου.

    Εκείνης … που εκτός του ότι η χώρα μας μπορεί να ασκήσει έντονη γεωπολιτική επιρροή στις χώρες της Νοτίου Αφρικής και της Ασίας, επιπλέον δε, μπορεί να προσδώσει τεραστίας σπουδαιότητας γεωπολιτική σημασία στη διασύνδεση της υπόλοιπης Ευρώπης με τις χώρες αυτές, μέσω της χώρας μας.
    Και τούτο, όχι μόνο με τους υπάρχοντες ενεργειακούς (στρατηγικής σημασίας) πόρους της ευρύτερης περιοχής, αλλά και με τη δική μας γεωστρατηγική πολιτική και τους δικούς μας Ενεργειακούς Στρατηγικούς Πόρους που αποδεδειγμένα πλέον, μετά τις πρόσφατες σεισμικές έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, υπάρχουν και στη χώρα μας!


    Παρά ταύτα εμείς, καιρό τώρα , πορευόμαστε με την ίδια πολιτική και ενεργούμε με τις ίδιες πολιτικές πρακτικές:


    ...εκείνες ενός φοβισμένου, πεινασμένου και πανικόβλητου«κουταβιού»!

    Ενός απελπισμένου ναρκομανούς που… απελπισμένα επιζητεί-ζητιανεύοντας κάθε φορά τη δόση του!

    …Τη δόση που χρειάζεται κάθε φορά για να αντεπεξέλθει στα προβλήματα που ο ίδιος δημιούργησε!

    -Που εξέθρεψε η ανικανότητα; η ανευθυνότητα; ή η… ανοησία του;;;



    Υ.Γ.
    Δυστυχώς, όσο και εάν ήθελα δεν πείστηκα με τα λεγόμενα του πρώην πρωθυπουργού του φορολογικού παράδεισου του Λουξεμβούργου κ. Γιούγκερ, στη συνέντευξή που έδωσε στον κ. Παπαχελά και μεταδόθηκε από τον Σκάι στη χθεσινοβραδινή εκπομπή των «Φακέλων», Τρίτη 19-06-2013.
    Ο τρόπος με τον οποίον απαντούσε στις ερωτήσεις θύμιζε τον «μερικώς ένοχο» εκείνον που αδυνατεί – παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του – να περάσει ένα απλό «Τεστ Αλήθειας»!
    Ο τρόπος που κοίταζε την κάμερα ή… τον δημοσιογράφο - ή όταν έσκυβε το κεφάλι του προς τα κάτω όταν απαντούσε στις ερωτήσεις, όσο κι αν ήθελε κανείς δεν θα μπορούσε να πεισθεί για την ακρίβεια των όσων έλεγε!

    …Δεν θα μπορούσε να έπειθε, υποθέτω, ούτε και… τον πιο νέας τεχνολογίας «Ανιχνευτή Αλήθειας», εάν υπήρχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ, ΕΛΠΙΔΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ;



    ...Όχι! Αυτή τη "στιγμή" δεν υπάρχει ελπίδα!

    Ίσως όμως, στο μέλλον, να υπάρξει η προοπτική που θα γεννήσει την ελπίδα!
    -Πότε όμως, ... Ποτέ;;;
    -Ίσως, ... κάποτε!!!

    * Όταν... θα πεθάνει ο Παλαιοκομματισμός.
    * Όταν στο μέλλον, ο Παλαιοκομματικός Πολιτικός - ο υστερόβουλος... ο τυχοδιώκτης Πολιτικός, μετεξελιχθεί σε έναν σύγχρονο ανιδιοτελή - αξιοπρεπή Πολιτικό!
    Σε έναν Πολιτικό με προσωπικό κύρος, πολιτικό ήθος, με εντιμότητα και ακεραιότητα χαρακτήρα. Σ' εκείνον που θα αγαπά τον πολίτη και τη χώρα του. Που θα θέτει το Δημόσιο Συμφέρον και το Κοινό Καλό πάνω απ' το "συμφέρον της τσέπης του", πάνω απ' το κάθε προσωπικό και το κομματικό του συμφέρον!

    Δηλαδή,
    ...όταν, ο Πολιτικός... "Λαμόγιους Πελάτους-Πελάτους Τυχοδιώκτους!" μετεξελιχθεί σε έναν έντιμο και αξιοπρεπή Πολιτικό!
    Στο σπάνιο εκείνο, στις μέρες μας, είδος του... "ΑΝΘΡΩΠΟΥ - Πολιτικού": Του Πολιτικού "Homo-Politicos" με την κυριολεκτική σημασία του όρου!
    Εκείνου, που... θα εμπνεύσει με το Ήθος, την Εντιμότητα και το Κύρος του ,τον κάθε Πολίτη. Που.. μέσα από ένα "κοινό όραμα" θα ενώσει όλους τους συμπολίτες μας και θα τους δώσει για άλλη μια φορά την ευκαιρία και τη χαρά για ν' αρχίσουν και πάλι να ονειρεύονται!

    Για να προσπαθήσουν να κτίσουν, να δημιουργήσουν-ξανά, το μέλλον που τους αξίζει! Θέτοντας, ο καθένας μας - μέσα απ' το δικό του μετερίζι, το δικό του λιθαράκι και... όλοι μαζί, από κοινού, τα θεμέλια για την ανοικοδόμηση μιας σύγχρονης αξιοπρεπούς και ευυπόληπτης Χώρας!

    ...Μιας χώρας με κύρος, αντάξιας της Ιστορίας της και του μακραίωνος Πολιτισμού της!!!

    Ευ-δαίμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΈΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ(1) ΤΗΣ κ. ΜΕΡΚΕΛ «ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΟΥΡΕΜΑ …» ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟΥ «ΣΚΑΙ» ΠΕΡΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.


    Κουίζ (ρητορική ερώτηση!):

    Αφού η κ. Μέρκελ δεν «βλέπει» κούρεμα του μη βιώσιμου(2) χρέους μας, πώς είναι δυνατόν η ίδια, από μόνη της, να «δει»-να αντιληφτεί(3) ότι το χρέος μας αυτό δεν είναι βιώσιμο… για να το κουρέψει;;;

    Ευ-δαίμων



    Σημειώσεις:
    (1)Που μεταδόθηκε στο χθεσινοβραδινό, της τετάρτης 03-07-2013, δελτίο ειδήσεων.
    (2)…όπως υποστηρίζει και το ΔΝΤ!...συνεχίζοντας, όμως, να χρηματοδοτεί με δανεικά έναν αφερέγγυο δανειολήπτη!!!
    (3)…το αυτονόητο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ!
    ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ…;



    “ Η ΕΡΤ είναι μέρος της νεότερης ιστορίας μας. Αποτελεί το βασικότερο-το ουσιαστικότερο μέρος της νεότερης και της πρόσφατης Ελλάδας μας ! Γιατί λοιπόν να κλείσει;
    …Γιατί λοιπόν να κλείσει και… να γίνει «Δ.Ε.Τ», Ε.Δ.Τ, ΝΔ-ΕΡΤ, ΠΑΣΟΚ-ΕΡΤ ή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ… «Δημόσια» Ελληνική Τηλεόραση!!! ”

    …Για τ’ όνομα του Θεού!
    Δεν είναι δυνατόν να θυσιάζεται για μια απερισκεψία (και κατόπιν για ένα πείσμα Πολιτικής Ανωριμότητας) όλος αυτός ο θησαυρούς, όλος αυτός ο ιστορικός πλούτος που λέγεται ΕΡΤ.
    Μια Τηλεόραση με τόσο μεγάλη προϊστορία-μέρος του πολιτισμού και της νεότερης Ιστορίας της χώρας μας.

    Το λογότυπο, το σήμα «ΕΡΤ», είναι εκείνο που εκπροσωπεί σήμερα-που θα συνεχίσει να εκπροσωπεί στο μέλλον-που θα συνεχίσει να εκφράζει και θα εμπεριέχει όλα τα παραπάνω. Που επιπλέον, θα συνεχίσει να ζει μέσα στην καρδιά και την ψυχή όλων μας: Των γονιών μας, ημών, και… θα πρέπει να συνεχίζει να ζει μέσα στις καρδιές και των επόμενων Γενεών μας!

    Ας ακυρωθεί, λοιπόν, η αυθαίρετη (που μυρίζει ολοκληρωτισμό-φασισμό) πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που υπογράφει την «θανατική καταδίκη» της-χωρίς να φταίει σε τίποτα, δηλαδή στην κατάργησή της, με την υπόσχεση-με την υπεύθυνη και με ρήτρα δέσμευση και των δύο μερών ( Κυβέρνησης και ΠΡΟΣΠΕΡΤ) ότι θα υπάρξει αμοιβαία συνεργασία για την από κοινού εξυγίανση της.Για την θεσμοθετημένη μετέπειτα λειτουργία της ανεξάρτητα από κομματικές ή σκόπιμες κυβερνητικές παρεμβάσεις. Εκείνες που θα καταλύουν την ανεξάρτητη-ελεύθερη πλουραλιστική-ποιοτική ενημέρωση και ψυχαγωγία που απαιτεί, πλέον, ο κάθε Έλληνας Πολίτης. Εκείνος που, σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία, είναι… «το αφεντικό», ο εργοδότης!
    Με ατζέντα θεμάτων που τώρα θα πρέπει από κοινού να συμφωνηθεί ότι θα συζητηθούν για να βρεθεί επιτέλους μια ΒΙΩΣΙΜΗ-ΜΑΚΡΑΣ ΠΝΟΗΣ για τα μελλοντικά χρόνια βέλτιστη λύση. Χωρίς προβλήματα στο μέλλον.

    Ευ-δαίμων


    Υ.Γ. 1
    Ας ελπίσουμε ότι ο νέος αρμόδιος υπουργός-γόνος παλαιάς οικογένειας πολιτικών θα καταφέρει να γίνει μέρος της βέλτιστης λύσης και… όχι του προβλήματος! Ένα προστιθέμενο (μαζί με όλα τα άλλα) πρόβλημα ή ένα νέο, μεγαλύτερο, μέρος του προβλήματος!!!
    Υ.Γ. 2
    Είναι άραγε αλήθεια ότι… ο πολίτης δεν πληρώνει την Ιδιωτική Τηλεόραση;
    Είναι το μεγαλύτερο ψέμα θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς!
    …Την πληρώνει και μάλιστα ακριβά! Την πληρώνει απ’ το κόστος διαφήμισης των προϊόντων που αγοράζει, το οποίο ενσωματώνεται στο τελικό κόστος και κατ’ επέκταση στην τελική τιμή του προϊόντος.
    Επομένως, την πληρώνουμε ως καταναλωτές μέσω των διαφημίσεων!... και, σε μερικές περιπτώσεις φαίνεται, την πληρώνουμε μάλιστα πολύ ακριβά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. “ Ο Πολιτικός Τυχοδιωκτισμός, η Κομματική Ιδιοτέλεια και ο Κτηνώδης Εγωκεντρισμός των «Εθνοπατέρων» μας, Γέννησαν και Δυστυχώς Συνεχίζουν να Γεννούν τον Νεποτισμό, τον Πολιτικό Αμοραλισμό και τη Φαυλότητα στη χώρα μας ! ”


    … «αγαπητοί, αξιότιμοι κύριοι δήθεν Εθνοπατέρες μας»!

    * Καταντήσατε (μια μεγάλη μερίδα από σας) τη Βουλή και το Κράτος «Βολευτήρια» των κηφηνόπουλων (1), των συγγενών σας, της πολιτικής πελατείας σας, των παρατρεχάμενων και των φίλων σας!
    Εκτρέφοντας το πιο κομματικό, το πιο οικογενειοκρατικό, το πιο πελατειοκρατικό κράτος που γνώρισε ποτέ η χώρα μας.
    Εκμαυλίζοντας τον πολίτη, εκφυλίζοντας τον από βασικό-από υγειές κύτταρο της δημοκρατίας σε ένα δουλοπρεπή (και πολλές φορές φοβισμένο) πελάτη-ψηφοφόρο!
    Μετατρέποντάς τον από ΚΥΡΙΑΡΧΟ λαό , από ΑΦΕΝΤΙΚΟ-σε μια ποιοτική κοινοβουλευτική δημοκρατία , σε ένα υπάκουο ή αδιάφορο ΔΟΥΛΟ! Απέχοντας, αυτοαναιρώντας δηλαδή το δικαίωμα ψήφου του, ή ψηφίζοντας στις εκάστοτε Εκλογές χωρίς ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ!

    * Καταντήσατε την έκφραση της ελεύθερης βούλησης μιας μεγάλης μερίδας πολιτών και ψηφοφόρων σας ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ: ως «ΚΤΗΜΑ», ως «ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ» σας, που μεταβιβάζεται κληρονομικά απ’ τον «εθνο-πατέρα» ή την «εθνο-μητέρα στους… εκ του πρώτου, δευτέρου, ακόμα και στου τρίτου βαθμού συγγενείας «εθνο-συγγενείς» «κηφηνόπουλά» σας!!!


    Υ.Γ.

    Το βασικό, θεμελιώδες ερώτημα-δίλημμα που παρ’ όλα αυτά συνεχίζει ακόμα και σήμερα να πλανιέται στο μυαλό και την ψυχή του καθενός μας, που είναι πάντα το ίδιο και παραμένει κρίσιμο για την πορεία και το μέλλον της χώρα μας, είναι το παρακάτω:

    Πώς; … μπορείς να λύσεις ένα πρόβλημα όταν ο ίδιος είσαι το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ή ΜΕΡΟΣ του ;;;



    Σημειώσεις:

    (1) Η έκφραση «κηφηνόπουλα» προσδίδει ένα χαϊδευτικό-ένα λατρευτικό, ένα αξιαγάπητο «παραχαϊδευτικό» χαρακτήρα- ένα ιδιαίτερο νόημα στην έκφραση του λόγου και δεν αποτελεί κατ’ ουδέναν τρόπο την έκφραση ούτε της σωκρατικής ειρωνείας, ούτε της… αριστοφανικής σάτιρας!
    Αποτελεί την ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ των… ηρώων της σημερινής κομματικής και πολιτικής πραγματικότητας! Των … γόνων και επιγόνων της οικογενειοκρατίας και του Κομματικού Εκμαυλισμού του πολίτη! Της ακόμα και σήμερα, δυστυχώs, επικρατούσας και όπως είναι φυσικό(!), συνήθως κατισχύουσας αναχρονιστικής κομματικής και πολιτικής πραγματικότητας του ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ και του … «κομματισμού των πάντων» στη Χώρα μας!
    * Της σημερινής κομματικής και πολιτικής κατάστασης! Του σημερινού Πολιτικού-Φαυλοκρατικού Κομματικού Συστήματος!
    Εκείνου που με αρκετή δυσκολία θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ή να υποστηρίξει, ότι μας κάνει υπερήφανους στην «εκσυγχρονισμένη» -εδώ και καιρό Χώρα μας!... Την Ελλάδα του…2013μ.Χ.!!!
    * …Των ίδιων ηρώων εκείνων, ενός πολιτικού και κομματικού συστήματος που …μας έφτασε ως εδώ!!!
    Εκείνων, που πάντα εμείς ψηφίζουμε! Που επιβραβεύουμε καιν «διαιωνίζουμε» διαρκώς με την ψήφο μας, πληρώνοντας πολύ υψηλό ΤΙΜΗΜΑ!
    ...Και, μετά «κοιμόμαστε» ήσυχοι! …Πληρώνοντας τον λογαριασμό που μας στέλνουν ή θα μας στείλουν αργότερα:

    -Πληρώνοντας ένα τεράστιο, ένα δυσβάστακτο οικονομικό-κοινωνικό και πολιτικό κόστος!
    Και, το… κυριότερο: «Εκποιώντας αντί πινακίου φακής», ακόμα και τα ασημικά μας!

    - Εκχωρώντας παράλληλα μέρος της Εθνικής Κυριαρχίας μας!!!

    Να, μας … Χαιρόμαστε!

    ...συνέχεια στο επόμενο μήνυμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...συνέχεια από το προηγούμενο μήνυμα: ("Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΜΝΟΣ...!"

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

    ΦΡΑΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ:
    1.Κομματικός Εκμαυλισμός του Πολίτη
    Όταν, ένα κόμμα, παρασύρει στη διαφθορά και στην πολιτική φαυλότητα τον πολίτη. Αλλάζοντας (εκφυλίζοντας) την Πολιτική του Συνείδηση, την πολιτική σχέση μαζί του, σε σχέση-διαφθοράς, σε Σχέση-Συναλλαγής. Σε σχέση ικανοποίησης ιδιοτελών και υστερόβουλων-τυχοδιωκτικών προσωπικών ή κομματικών συμφερόντων και ανεπίτρεπτων επιδιώξεων.
    Εκφυλίζοντας τον Πολίτη (με τη κυριολεκτική σημασία τού όρου, σε ένα κοινοβουλευτικό πολίτευμα), σε Πολίτη-"Πελάτη-Ψηφοφόρο". Αλλοιώνοντας έτσι, την ουσία ενός ποιοτικού-Πραγματικού Δημοκρατικού Πολιτεύματος!
    2.Πελατειοκρατία
    Το διοικητικό εκείνο σύστημα κατά το οποίο η Πολιτεία είναι υποταγμένη στο κόμμα, στην Κομματική Πελατεία και δυσκολεύεται ή δεν υφίσταται ως αυθύπαρκτη οντότητα!
    3.Κομματικοποίηση του Κράτους. Κρατισμός-Κομματοκρατία
    -Κομματικοποίηση του Κράτους:
    Χρησιμοποιώ το Κράτος για να προωθήσω τα κομματικά μου συμφέροντα και τους προσωπικούς ή κομματικούς-ιδιοτελείς και υστερόβουλους σκοπούς μου, αλλοιώνοντας, έτσι, το πραγματικό του περιεχόμενο: Να υπηρετεί τον Πολίτη!
    -Υποταγή-επικράτηση του Κόμματος στο Κράτος!
    -Υποδούλωση του Κράτους στο Κόμμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ… «ΚΗΦΗΝΟΠΟΥΛΑ» ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ… ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΣΩΤΗΡΑ!
    (2ος ΤΙΤΛΟΣ: «…Το Άλλο, με τον Τοτό , το Ξέρεις;;»


    …Τώρα, ήρθανε λέει…(μαζί με τους… «αναρίθμητους» Κομματικούς Εκμαυλιστές της Πολιτικής Συνείδησης του… «Πολίτη Πελάτη-Ψηφοφόρου»), ακόμα … και τα … «ΚΗΦΗΝΟΠΟΥΛΑ», να μάς ( …) «ΣΩΩΣΟΥΝ»!!!
    Καλό κι αυτό…!!!


    …Το άλλο… με τον Τοτό, το ξέρεις:::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ(1);;;
    (Το Ερώτημα και… αυτής! της Χρονιάς)



    Ερώτηση: Ποια Δημοκρατική Νομιμοποίηση έχει-(πόσο δημοκρατικά Νομιμοποιημένη είναι)-η εκλογή ενός βουλευτή από μια Κομματικά Εκμαυλισμένη Εκλογική Πελατεία;;;

    …Την οποία (εκτός από το κόμμα) ο ίδιος σκόπιμα έχει Εκμαυλίσει κομματικά-και όχι μόνο, μέσω των κομματικών μηχανισμών και των Παρατρεχάμενών του, με κύριο στόχο να ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;

    Ποιος άραγε θα βρει την απάντηση; Ποιος θα μας «πείσει για, το… ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ;;;

    Ευ-δαίμων



    Υ.Γ.1
    Πόσο δημοκρατικά Νομιμοποιημένο άραγε είναι ένα κόμμα για να σχηματίσει μια οιανδήποτε κυβέρνηση όταν, επί παραδείγματι, έχει λάβει το 25% των ψήφων επί των εγκύρων ψηφοδελτίων στην περίπτωση που η Αποχή, τα Άκυρα και τα Λευκά πλησιάζουν το 50% του συνόλου του εκλογικού σώματος;
    Δηλαδή, όταν έχει λάβει μόνο το 14,5% των ψήφων επί του συνόλου των ψηφοφόρων;

    Πόσο μάλλον όταν έχει αθετήσει, ρίχνοντας στον σκουπιδοτενεκέ, το μεγαλύτερο μέρος των προεκλογικών του ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ!!!

    Y.Γ.2
    Δεν θα ‘πρεπε λοιπόν η ΑΠΟΧΗ, τα ΛΕΥΚΑ, και τα ΑΚΥΡΑ να αποκτήσουν στο μέλλον Πολιτικό Νόημα; Δεν πρέπει να αποκτήσουν Πολιτική Σημασία;;;
    Τη σημασία της αποστροφής από ένα Σάπιο Παλαιοκομματικό Πελατειοκρατικό-Οκογενειοκρατικό Φαυλοκρατικό Σύστημα που θέτει ως αυτοσκοπό την κατάκτηση της εξουσίας Εκμαυλίζοντας -διαφθείροντας την Πολιτική Συνείδηση του Πολίτη, εκφυλίζοντάς τον σε «Πολίτη» Πελάτη-Ψηφοφόρο;
    Που θεωρεί την Ελεύθερη Βούληση του κάθε πολίτη και ψηφοφόρου του, ως ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ: ως «ΚΤΗΜΑ», ως «ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ» του! Που μεταβιβάζεται κληρονομικά απ’ τον πατέρα ή την μητέρα στους…εκ του πρώτου, δευτέρου, ακόμα και στου τρίτου βαθμού συγγενείας, συγγενείς!!!



    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

    (1) Το βασικό το πιο ουσιαστικό ερώτημα που αυτόν τον καιρό αρχίζει να είναι και πάλι πολύ επίκαιρο (μιας που όπως φαίνεται, έρχονται εκλογές), είναι:
    -Γιατί κανένα από τα μικρότερα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, ή και όλα μαζί, (ούτως ή άλλως τα δύο μεγαλύτερα κόμματα βολεύονται από αυτή την νοσηρή, την δημοκρατικά ελλειμματική κατάσταση!) δεν αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για την αναδείξει στην κοινωνία και στον κάθε πολίτη το χάλι όλης αυτής της απαράδεκτης για τη χώρα μας ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΊΑΣ!
    Για την ανατροπή αυτής της απαράδεκτης ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΉΣ-ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΉΣ, ολοκληρωτικής -φασιστικής αντίληψης και άθλιας πρακτικής η οποία συνέβαλλε τα μέγιστα για να φτάσουμε ως εδώ;
    Που εξακολουθεί να είναι ντροπή για τη χώρα μας!

    Στη χώρα εκείνη που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού και της επιστήμης σε ολόκληρο τον κόσμο και γέννησε την δημοκρατία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ "ΛΗΓΜΈΝΑ" ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!!!

    Παλαιότερα, τα... ληγμένα τα 'χαρίζανε" στους Κάδους των Απορρημάτων! Τώρα... τα πληρώνουμε κι αποπάνω!!!

    "Ταΐστε με Σκουπίδια τον πολίτη"
    ...κάνουν καλό στην ΑΦΑΣΙΑ του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Χθεσινή Συγκέντρωση για την Επέτειο…(της 4ης του Σεπτέμβρη από το Τέλος …;) της Ίδρυσης του… «ΠΑΣΟΚ»


    Ο ΜΠΌΜΠΟΣ ΚΑΙ Η «ΚΛΑΚΑ»!

    Μπ.: Πατέρα , σε τι διαφέρει ένας Ζουλού από έναν… Κλακαδόρο-Κάφρο;;
    Πατ.:Ο Ζουλού παιδί μου, με ένα καθρεφτάκι, χοροπηδά για λίγο από τη χαρά του!
    Μπ.: και, ο άλλος…;;;
    Πατ.: ο… Κλακαδόρος-Κάφρος, με ένα Ρουσφετάκι, χειροκροτεί για πάντα, από τη… Βλακεία του, παιδί μου!!!
    Μπ.: μα… γατί , πατέρα ;;;
    Πατ.: μα… είναι απλό, παιδί μου!... Επειδή είναι Κάφρος , παιδί μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΟΜΙΛΙΑ (ΤΟ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΟ- ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-«ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ» ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ SMALL SUCCESS STORY) ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!!



    …Μας θυμίζει εκείνον τον… «ήρωα» του Θερβάντες στον Δον Κιχώτη που, μέσα απ’ τον ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟ του, βλέπει τεράστιες επιτυχίες και «Θριάμβους»!...¨Όμως και αντιπάλους!... μονομαχώντας, διαρκώς, με… ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ, σ’ έναν άλλο ΠΛΑΝΗΤΗ!

    Μα, είναι δυνατόν να είναι τόσο…! Ή μας θεωρούν όλους τόσο «βλάκες»!!!


    Δυστυχώς, όλα αυτά:
    ¨Όλα τα προηγούμενα (Ζάππειο, προεκλογικά Προγράμματα και εξαγγελίες ), όλα τα … τωρινά και επιπλέον η χαμένη επαφή τους με το περιβάλλον και την πραγματικότητα, έχουν εξαντλήσει, πλέον , στο ακέραιο, κάθε ίχνος Πολιτικής Αξιοπιστίας στη Συνείδηση του Πολίτη
    Οπότε, δικαίως ή αδίκως-χωρίς να φταίει, τους ονομάζει «ΝΟΥΜΕΡΑ»!

    Και εις ανώτερα!



    Υ.Γ.

    Συγχαρητήρια στην … «ΚΛΑΚΑ» Νο2!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top