Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Τυφλό Σύστημα: Εκπαιδευτικό βίντεο για να πληκτρολογείτε με… κλειστά μάτια

Posted by ola-xima  |  1 comment



Δείτε στο video με ποιον τρόπο μπορείτε να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να συντάσσει κείμενα στο pc ή το laptop, σε πολύ σύντομο χρόνο...

Ο δρόμος προς το… τυφλό σύστημα γραφής είναι στρωμένος με πλήκτρα και εσείς χρειάζεται να μάθετε να πληκτρολογείτε γρήγορα, αποτελεσματικά και χωρίς λάθη, ώσπου να καταφέρετε τελικά, να μην κοιτάζετε καθόλου το πληκτρολόγιο, αν θέλετε να μειώσετε στο ελάχιστο τον χρόνο σύνταξης ενός κειμένου.

Στο παρακάτω video, θα δείτε βήμα-βήμα πώς να «οδηγείτε» τα δάχτυλά σας στο κατάλληλο σημείο του πληκτρολογίου κάθε φορά, καθώς και μικρά tips που ίσως δεν είχατε προσέξει: κοιτάξτε για παράδειγμα, τα πλήκτρα «f» και «j» τα οποία έχουν πάνω τους από ένα μικρό «εξόγκωμα», για να το αναγνωρίζουν τα δάχτυλά σας και να αντιλαμβάνεστε πού περίπου βρίσκονται χωρίς να κοιτάξετε.
Κάντε την εξάσκησή σας και ύστερα, θαυμάστε τον εαυτό σας να γράφει τόσο γρήγορα μικρά ή μεγάλα κείμενα, στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή.




Πηγή: thesecretrealtruth

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

2:29 μ.μ. Share:

1 σχόλιο:

  1. Σας ευχαριστούμε για όλα Δρ Έλεν! Αφού επικοινώνησα μαζί σας για να με βοηθήσετε να σταματήσω να χωρίζω τον σύζυγό μου, ο σύζυγός μου σταμάτησε να υποβάλλει έγγραφα διαζυγίου και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Όπως είπες, ακυρώθηκε όλη η διαδικασία του διαζυγίου, η κακιά γυναίκα που δημιούργησε προβλήματα στον γάμο μου άφησε τον άντρα μου και τώρα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Μοιράζομαι αυτή την εμπειρία ζωής με οποιονδήποτε αντιμετωπίζει παρόμοιες προκλήσεις στη σχέση, το γάμο ή οποιοδήποτε άλλο θέμα. , μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Dr Ellen στο WhatsApp +2349074881619
    Είναι ικανή στα ακόλουθα ξόρκια:
    * ξόρκια αγάπης
    * ξόρκια γάμου
    * χρηματικά ξόρκια
    * ξόρκια ομορφιάς
    * Καλή τύχη ξόρκια
    * Ξόρκια σεξουαλικής έλξης
    * Ξόρκια θεραπείας του AIDS
    * Ξόρκια λοταρίας
    * Οι κατάρες αφαιρούν αμέσως τα ξόρκια
    * Ξόρκια προστασίας
    * Ξόρκια λοταρίας
    * Τυχερά ξόρκια
    * Ξόρκι γονιμότητας
    * Δαχτυλίδι τηλεκίνησης 💍
    Email: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top