Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

Μάγειρας στην Αυστραλία μαγείρεψε τη... φίλη του

Posted by ola-xima  |  No comments


Στη συνέχεια αυτοκτόνησε κόβοντας το λαιμό του - Δείτε φωτογραφίες...

Η αυστραλιανή αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι διεξάγει έρευνα μετά τον εντοπισμό ανθρώπινων υπολειμμάτων σε διαμέρισμα, αλλά αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ότι βρήκε ανθρώπινα μέλη να σιγοβράζουν στη φωτιά.

Μετά τις διαμαρτυρίες γειτόνων για την έντονη οσμή, οι ερευνητές της αστυνομίας μετέβησαν το Σάββατο σε διαμέρισμα σε αριστοκρατική γειτονιά του Μπρισμπέιν. Αυτό που ανακάλυψαν προκάλεσε τη διενέργεια έρευνας για «δολοφονία και στη συνέχεια για αυτοκτονία», δήλωσε στον Τύπο ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Τομ Αρμιτ.

Η αστυνομία περιορίστηκε να επιβεβαιώσει ότι ανθρώπινα υπολείμματα βρέθηκαν στο διαμέρισμα και ότι το άψυχο σώμα ενός άνδρα βρέθηκε σε παρακείμενο δρόμο.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Courier-Mail, ο άνδρας, ηλικίας 28 χρονών, εργαζόταν ως μάγειρας σε κρουαζιερόπλοια. Είχε μετακομίσει πρόσφατα στο διαμέρισμα αυτό μαζί με την ινδονήσια φίλη του. Το δημοσίευμα προσθέτει ότι οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι κομμάτια του πτώματος της φίλης, τα οποία μαγειρεύονταν μέσα σε κατσαρόλα και ότι ο άνδρας αυτοκτόνησε κόβοντας το λαιμό του.Η αστυνομία έχει αρνηθεί να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο για τις πληροφορίες αυτές.Πηγη:newsbeast.gr

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

3:51 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top