Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Ποια γυναικεία χαρακτηριστικά θεωρούν σέξι οι άντρες?

Posted by ola-xima  |  No comments















Γνωρίσματα που καθιστούν σέξι μια γυναίκα...
Οι γυναίκες έχουν τον τρόπο να τραβούν την προσοχή των αντρών. Έχετε όμως αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι εκείνα τα σέξι χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άντρα να γυρίσει και να ρίξει ένα δεύτερο βλέμμα π.χ στο δρόμο, να αισθάνεται ερωτευμένος με μια γυναίκα που γνώρισε πρόσφατα ή απλά να τα βρίσκει σέξι στη δική του γυναίκα;

Δεν χρειάζεται πραγματικά να επιδοθείτε σε αυτά που περιγράφουμε παρακάτω ή να έχετε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά για να εντυπωσιάσετε έναν άντρα. Το σημαντικό είναι να είστε απλά ο εαυτός σας. Αλλά φυσικά εάν πιστεύετε ότι μπορείτε να έχετε και μια καλύτερη έκδοση του εαυτού σας, τότε ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω χαρακτηριστικά που εξιτάρουν τους άντρες. Το σίγουρο είναι ότι θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε και σέξι μέσα σας.

Αυτοπεποίθηση

Οι άντρες θεωρούν πολύ σέξι τις γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζετε έναν άντρα καθώς και ο τρόπος που του μιλάτε φανερώνουν πολλά για την αυτοπεποίθησή σας. Άλλωστε μην ξεχνάτε και το πολύ σοφό «Αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου μην περιμένεις από τους άλλους να σ’ αγαπήσουν!» Η συνεχής επιβεβαίωση κουράζει τους άντρες και τη θεωρούν και…αντισεξουαλική!

Ψηλά τακούνια

Τα ψηλά τακούνια έχουν έναν τρόπο να κάνουν τα ποδιά να φαίνονται περισσότερο ελκυστικά, αλλά αυτό μάλλον δεν περιμένατε εμάς να σας το πούμε! Θα το έχετε διαπιστώσει και μόνες σας από τις εκδηλώσεις θαυμασμού κάθε φορά που περπατάτε στον δρόμο και φοράτε ψηλά τακούνια.

Δείτε ποια είναι τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά στο baby.gr.

Από Βιολέττα Αθανασιάδου
Πηγη:newsbeast.gr
Πηγη:baby.gr

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

9:08 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top