Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το σεξ κατά την περιόδο!

Posted by ola-xima  |  No commentsTo σεξ στην περίοδο ένα θέμα ταμπού και σίγουρα σου έχει ζητηθεί κάποια στιγμή αλλά έχεις βρει ένα σορό δικαιολογίες για να το αποφύγεις...
Τι γίνεται όταν ο παρτενέρ σου δεν έχει πρόβλημα, εσύ το σκέφτεσαι λίγο και οι δυο σας έχετε όρεξη.

Τα σεντόνια τα λερωμένα;
-Ναι, είναι αλήθεια! Σε αυτή την επαφή όπως και σε κάθε επαφή τα σωματικά υγρά είναι πιθανό να βρεθούν στα σεντόνια. Και ναι το αίμα λεκιάζει αλλά το ίδιο λεκιάζει και η εκσπερμάτωση του και μην μου πεις πως δεν αλλάζεις σεντόνια και σε αυτή την περίπτωση.
-Επίλεξε ένα ζευγάρι σεντόνια βαμβακερά, από τα πιο φθηνά σου κι όχι τα κεντητά της γιαγιάς.
-Επίλεξε όποια ιεραποστολική παραλλαγή προτιμάς για να μειώσεις τον κίνδυνο ατυχήματος.
-Επίλεξε το ντους για να το κάνετε αφού εκεί και να λερώσεις, ούτε γάτα, ούτε ζημιά.
Οι κράμπες και η πεσμένη διάθεση;
Οι μέρες εκείνες με εσένα πρησμένη, γεμάτη ακμή και κράμπες δεν είναι και οι καλύτερες για να τον σαγηνεύσεις. Κι όμως, το σεξ μπορεί να καλυτερεύσει και τη διάθεση και τις κράμπες σου όσο έχεις περίοδο. Επίλεξε την τρίτη ή τέταρτη ημέρα που ουσιαστικά η μεγάλη μπόρα έχει παρέλθει.
Κι αν σιχαίνεσαι;
Το σεξ στην περίοδο υποτιμάται εξαιτίας της κουλτούρας που υπάρχει γύρω από αυτό. Αν το καλοσκεφτείς, δεν είναι δα ότι εκκρίνεις τοξικά υγρά εκεί χαμηλά. Είναι απλά μια λειτουργία του σώματός σου! Και ναι, μπορείς να έρθεις σε οργασμό ανενόχλητη.
Αν εκείνος θέλει αλλά εσύ δεν ψήνεσαι;
Όπως και στο στοματικό ή στο σεξ της πίσω πόρτας ή και σε όλα τα σεξουαλικά παιχνίδια, δεν χρειάζεται να κάνεις οτιδήποτε που δεν επιθυμείς για να τον ευχαριστήσεις και μόνο. Αν νιώσεις καλά εσύ και μόνο εσύ, μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμα και το σεξ στην περίοδο, χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

Με προφυλακτικό;

Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα δεν κάνουν διακοπές όσο έχεις περίοδο, η ωορρηξία σου έχει μικρές μεν αλλά υπάρχουσες πιθανότητες να συμβεί και το αίμα εκεί κάτω ευνοεί μύκητες αφού το Ph του κόλπου δεν είναι αυτό ακριβώς που δεν ευνοεί μολύνσεις.

Προσοχή:
-Στις εναλλαγές στοματικού: είπαμε διάθεση για σεξ υπάρχει αλλά όχι και για να κάνετε εναλλαγές στο στυλ τέτοιες κόκκινες ημέρες!

Τα απαραίτητα:
-Προφυλακτικά
-Μωρομάντηλα για να καθαρίσεις τα πάντα γρήγορα και εύκολα.


Πηγη: newsrebel.gr

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

7:05 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top