Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Πώς να κάνετε περιουσία online

Posted by ola-xima  |  No comments



Αποκτήστε χρήματα και φήμη με μερικά έξυπνα κλικ...

Άνεργοι, απογοητευμένοι, άφραγοι… Σε όποια κατηγορία ανήκετε, σίγουρα θα έχετε κάποια πρόσβαση στο διαδίκτυο. Παρακάτω, δείτε πώς μπορεί να αποκτήσετε χρήματα και (ιντερνετική) φήμη, με απλά βήματα, όπως το παρουσιάζει ο Independent:

Να σου αρέσει η… Britney Spears


Ο Kris Sanchez έγινε μέλος της μεγάλης οικογένειας του Twitter μόνο και μόνο για να ακολουθεί την αγαπημένη του ποπ σταρ, Britney Spears. Ωστόσο, σκέφτηκε ότι δεν θα είχε τίποτα να τουιτάρει.
«Έτσι σκέφτηκα ότι το να τουιτάρω διάφορα γεγονότα, θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα», αναφέρει. ο λογαριασμός του @UberFacts, έχει 7 εκατομμύρια followers και ο Sanchez κερδίζει 500.000 δολάρια…



Γίνε πιο διάσημος από την Nicki Minaj

Ο Σουηδός Felix ‘Pewdiepie’ Kjellberg είναι ο άνθρωπος πίσω από το πιο δημοφιλές κανάλι του YouTube με 31 εκατομμύρια συνδρομητές. Τα βίντεό του αναφορικά με τα video games του απέδωσαν περίπου 4 εκατομμύρια το 2013 από διαφημίσεις.



Κινηματογραφήστε τα παιδιά σας


Η οικογένεια πίσω από το τέταρτο πιο δημοφιλές βίντεο στο YouTube, «Charlie Bit My Finger», έβαλε στο λογαριασμό της 500.000 δολάρια το 2013 από διαφημίσεις.

Γίνε… ιδιοφυία

Οι Jan Koum και Brian Acton ίδρυσαν το WhatsApp αφού αποχώρησαν από το after Yahoo! Η πλατφόρμα τους πουλήθηκε πρόσφατα στο Facebook κερδίζοντας 19 εκατομμύρια δολάρια.




Πηγη: newsbeast.gr

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

4:22 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top